Wat doet een schilder?

(43 Reviews)
1065

Natuurlijk is de meest voor de hand liggende klus waar u een schilder voor in zou huren is natuurlijk schilderen. Een schilder kan uw binnenmuren voorzien van een nieuwe kleur, maar kan ook uw buitenboel restaureren of decoreren. Of het nu gaat om muren, ornamenten, ramen en deuren, trappen, gevels of plafonds: de bij ons aangesloten schilders pakken het met liefde aan.

In veel gevallen zijn schilders niet alleen goed met een kwast. Veel schilders zijn ook gespecialiseerd in spuitwerk (muren en plafonds) en zelfs behangen en stukadoorswerk kunnen zij voor u verzorgen.

U kunt ervoor kiezen of u de schilder ook het voorwerk laat doen, zoals bijvoorbeeld het vetvrij maken van de muren. Als u dit zelf doet, valt de factuur uiteraard lager uit.

Het laten uitvoeren van schilderswerkzaamheden is niet alleen goed voor de uitstraling van uw woning. Wonen in een huis dat er fris uitziet en precies de kleuren heeft die u wilt, is natuurlijk fijn en zorgt ervoor dat de woningwaarde behouden blijft. Daarnaast zorgt een nieuwe verflaag voor een beschermend effect. Houtwerk heeft een goede bescherming nodig tegen weersomstandigheden om te voorkomen dat het gaat rotten.

Schilder aan het werkEerder bekeken pagina's