Reinigen dakoppervlakte

1761

Wilt u graag weer genieten van een mooi dak en uw woningwaarde verhogen? Het reinigen van uw dakoppervlakte maakt dit mogelijk. Door het reinigen van uw dak verdwijnt al het vuil van uw dak en krijgt uw dak weer een nieuwe uitstraling. Zo geniet u niet enkel van een mooi en schoon dak, u beschermt uw dakbedekking ook nog eens waardoor de levensduur van uw dak verhoogt.

Aantasting dakoppervlak

Mos, algen en vervuiling komen op onze daken voor en kunnen zorgen voor aantasting van het dakoppervlak. Zo kan mos zich wortelen in de poriën van dakpannen wat uiteindelijk voor poreuze en afbrokkelende dakpannen zorgt. Dit kan uiteindelijk resulteren in het vervangen van de dakbedekking. Door het reinigen en eventueel coaten van het dak worden dit soort problemen voorkomen en bespaart u uiteindelijk een hoop kosten.

Kosten reinigen dakoppervlak

De kosten voor het reinigen van een dakoppervlak kunnen verschillen. Elk dak is anders en er kunnen verschillende manieren van reinigen toegepast worden. Het loont dan ook om meerdere offertes naast elkaar te leggen en een goed vergelijk te maken. Wij helpen u daar graag mee. Door uw gegevens achter te laten komt u eenvoudig en veilig in contact met verschillende dakreinigers die u graag voorzien van een vrijblijvende offerte.

Eerder bekeken pagina's