Voordelen ramen en deuren

1044

Het laten plaatsen van nieuwe ramen deuren brengt meerdere voordelen met zich mee voor je en je woning. Zo geniet je van een lagere energierekening, een verhoogd wooncomfort en nog veel meer. Hieronder lees je alle voordelen waarvan je geniet na het laten plaatsen van nieuwe ramen en deuren.

Bespaar met nieuwe ramen en deuren

Met nieuwe ramen en deuren kun je flink besparen op je energierekening. Dit doordat nieuwe ramen en deuren een isolerende waarde hebben, waardoor warmte in je woning blijft. Dit zorgt ervoor dat je minder hoeft te stoken, waardoor je minder energie zal verbruiken. Als je optimaal wil besparen op je energierekening, kun je ramen en deuren combineren met HR++ glas. Dit is glas met een extra isolerende laag, waardoor er ook via het glas in je ramen en deuren nauwelijks warmte verloren kan gaan.

Met zowel pvc, aluminium en houten ramen en deuren kun je flink besparen op je energierekening. Met pvc ramen en deuren kun je het meest besparen, gevolgd door hout. Aluminium ramen en deuren isoleren het minst, maar nog steeds goed genoeg om een verschil te zien op je energierekening.

Verhoog je wooncomfort

Door de isolerende waarde van nieuwe ramen en deuren zal de warmte in je woning ook in je woning blijven. Dit zorgt ervoor dat je woning een aangename temperatuur heeft, ongeacht hoe koud of warm het buiten is. Ook zorgen nieuwe ramen en deuren ervoor dat je geen last meer hebt van tocht in je woning.

Vind dé beste specialist voor ramen en deuren en ontvang gratis offertes.

Een nieuw uiterlijk

Met nieuwe ramen deuren geef je je woning een nieuw en verzorgd uiterlijk. Afhankelijk van het materiaal waarvoor je kiest geef je je woning een strak of een klassiek uiterlijk. Met pvc ramen en deuren is het mogelijk om voor veel verschillende designs te kiezen.

Beveilig je woning

Nieuwe ramen en deuren worden geplaatst op een manier die ze inbraakveilig maakt. Vooral pvc en aluminium ramen en deuren zijn erg inbraakveilig, doordat ze erg stevig zijn. Niet alleen het frame van deze ramen en deuren maakt ze inbraakveilig. Nieuwe ramen en deuren werken namelijk ook preventief. Als je woning een nieuw uiterlijk heeft, is dit minder uitnodigend voor inbrekers.

Verhoog de waarde van je woning

Het laten plaatsen van nieuwe ramen en deuren is een van de makkelijkste en snelste manieren om de waarde van je woning te verhogen, omdat het in één dag uitgevoerd kan worden. Door alle voordelen die hierboven genoemd stijgt de waarde van je woning flink.

Subsidie

In Vlaanderen heb je recht op een subsidie op ramen en deuren, mits je zowel het frame als de beglazing laat vervangen. De naam van deze subsidie is de Vlaamse renovatie. Je hebt alleen recht op deze subsidie als je woning meer dan 30 jaar oud is. Als je voldoet aan deze voorwaarden kun je 20% of 30% van de uiteindelijke kosten terugkrijgen.

Wil jij genieten van de vele voordelen van nieuwe ramen en deuren? Vergelijk offertes via Solvari. Zo vergelijk je meerdere betrouwbare specialisten en vind je de specialist die bij je past.

Vind dé beste specialist voor ramen en deuren en ontvang gratis offertes.

Deel deze pagina

Eerder bekeken pagina's