Zo overleeft u de verbouwing!

George Gough
donderdag 17 juli 2014, Geschatte leestijd 1min

Uw huis laten verbouwen is natuurlijk heel leuk, maar ook best ingrijpend. Straks komt u thuis in een vernieuwd huis, maar u zult eerst door de verbouwing heen moeten. Sommige mensen kiezen ervoor om tijdens een verbouwing bij vrienden of familie te verblijven. Maar als dat niet kan of als u dat niet wilt, zult u toch even moeten doorbijten. Solvari zet wat tips voor u op een rij, zodat de verbouw periode zonder problemen voorbij vliegt!

Koffie!

Met stip op één: zorg voor voldoende koffie. Werklui worden erg blij van mensen die hen koffie geven. Haalt u er ook een pak gevulde koeken bij? Dan kan uw verbouwing niet meer stuk. En zeg nou zelf: een verbouwing is een stuk leuker met blije klussers. Zij zullen ook meer hun best voor u doen!

Waardevolle spullen

Iedereen heeft waardevolle spullen in huis. Deze wilt u zeker niet kwijt, dus het is aan te raden om uw waardevolle spullen naar familie of vrienden te brengen. Tijdens een verbouwing staat uw deur vaak gewoon open en dan heeft u geen goed zicht op wie er in uw huis komt. Neem liever het zekere voor het onzekere, voordat u straks waardevolle spullen kwijt bent.

Zorg goed voor uzelf

Zorg dat er genoeg maaltijden in de vriezer of koelkast liggen. Mocht u even niet uitgebreid in de keuken kunnen koken, kunt u wel gauw een maaltijd opwarmen. (U kunt natuurlijk ook gewoon een restaurant opzoeken en het koken lekker uitbesteden.) Maak er gewoon een lekker weekje voor uzelf van!

Een korte verbouwing!

En de allerlaatste tip: heeft u echt helemaal geen zin in een lange verbouwing, maar wilt u wel geld in uw woning investeren? Er zijn ook nog verbouwingen aan uw huis mogelijk die maar één dag duren en die de waarde van uw woning verhogen En ook nog eens zonder rommel in huis. U kunt binnen een dag een zonneboiler laten plaatsen of uw spouwmuren laten isoleren.