​Wilt u goedkoper wonen?

George Gough
vrijdag 15 augustus 2014, Geschatte leestijd 2min

Iedere maand meer geld overhouden. Dat vindt iedereen een fijn idee! En al helemaal als het inhoudt dat u voordeliger in uw droomhuis kunt wonen. Bent u van plan uw huis te verbouwen, uw inrichting te veranderen of wilt u gewoon maandelijks wat minder geld aan uw woning uitgeven? Wij geven u tips!

Nieuwe uitstraling voor weinig?

Wenst u eigenlijk een nieuwe uitstraling voor uw huis, maar wilt u daar het liefst niet al te veel geld aan besteden? Dan kunt u voor weinig geld nieuwe meubels kopen op een rommelmarkt of bij een kringloopwinkel óf zelf aan de slag gaan met spullen die u toch al in huis heeft. Zo kan bijvoorbeeld het speelgoed van uw kind omgetoverd worden tot designlamp! Of u gaat zelf aan de slag met wat verf en kwasten? U hoeft natuurlijk geen ingrijpende veranderingen te doen, want alleen al het verschuiven van uw meubels kan een wereld van verschil zijn. Misschien kunt u bij uw lokale groenteboer nog wat gratis fruitkistjes scoren. Die kunnen namelijk prima dienst doen als kast! Of wat dacht u van een stuk boom als bijzettafel? Meer van zulke ideeën vindt u op Pinterest, Facebooken Twitter!

Energie besparen is geld overhouden

Dat u de lampen uit moet doen en dat u energie bespaart als u korter onder de douche staat… dat zijn geen geheimen. Maar weet u hoe u energie kunt besparen op de lange termijn? Toegegeven: er gaat een investering aan vooraf, maar vervolgens profiteert u jarenlang van lagere maandlasten! Wij zetten voor u wat mogelijkheden op een rij.

Spouwmuurisolatie

Heeft uw woning spouwmuren? Dan gaat er met isolatie een wereld voor u open! U krijgt namelijk meer wooncomfort, terwijl u minder betaalt. Uw woning is in de zomer langer lekker koel en in de winter juist lekker warm. U verdient uw investering in twee tot vier jaar terug. En in 2014 ontvangt u zelfs €6 premie per geïsoleerde vierkante meter.

Zonnepanelen

Veel mensen denken dat zonnepanelen niet meer interessant zijn, nu de subsidie is weggevallen. Maar niets is minder waar! Doordat u geen netvergoeding meer hoeft te betalen en doordat zonnepanelen steeds goedkoper worden en meer opleveren, is het nog steeds een heel rendabele investering. Wist u bijvoorbeeld dat u in 25 jaar ruim €21.000 bespaart?

Kunststof ramen en deuren

Bent u ook voorstander van producten met veel voordelen? Kunststof ramen en deuren zijn isolerend, waardoor u energie bespaart. Daarnaast zijn ze leverbaar in alle kleuren en soorten, vereisen ze nauwelijks onderhoud en heeft u minder geluidsoverlast van buiten. Als u nieuwe kunststof ramen en deuren laat plaatsen, kunt u een premie van 20 tot 40 procent krijgen over de totale kosten van uw PVC ramen en deuren. Zeker de moeite waard om na te vragen bij uw netbeheerder!

Voordelig verbouwen?

Wilt u liever iets meer doen dan alleen het interieur veranderen en overweegt u een verbouwing? Leuk! Het is een sport om de beste vakman te vinden voor de beste prijs. Solvari helpt u daar graag bij. Ziet u een beetje op tegen een verbouwing? Met deze tips is de verbouwing snel voorbij! Voordat u aan een verbouwing begint, raden wij u aan niet alleen offertes te vergelijken, maar ook goed te bekijken of u recht heeft op een premie.

Gerelateerde artikelen

donderdag 03 november 2016

Laat uw beoordelingen voor u spreken!

Meer klanten dankzij winacties!
donderdag 03 november 2016

Meer klanten dankzij winacties!