Vanaf nu ook offertes gevelwerken vergelijken!

Nahom Isaac
maandag 10 maart 2014, Geschatte leestijd 1min

Goed nieuws: u kunt vanaf nu bij Solvari ook terecht voor uw offerteaanvragen voor gevelwerken!

Meestal laten mensen pas wat aan de gevel doen als het eigenlijk al te laat is. Het komt vaak voor dat gevels beschadigen door bijvoorbeeld regen en wind. Door het weer kunnen er vochtproblemen ontstaan en voegwerk kan zelfs gaan scheuren. Het is dus belangrijk dat u uw gevels laat nakijken, zodat u samen met een gevelspecialist problemen kunt voorkomen of snel verhelpen.

Gevelwerken

Maar wat zijn gevelwerken dan precies? Eigenlijk heel simpel: alles wat je aan een gevel kunt doen. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Offertes aanvragen: gratis en vrijblijvend

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat gevelwerken uitvoert? Zoek dan niet langer!Via Solvari komt u er gratis en vrijblijvend achter welk bedrijf in uw regio gevelwerken kan uitvoeren tegen de beste prijs. Door ons offerteformulier in te vullen, ontvangt u maximaal 5 gratis en vrijblijvende offertes van bedrijven die gevelwerken uitvoeren. Het vergelijken van meerdere offertes helpt u vaak honderden euro's besparen op de prijs.

Gevelspecialist: wilt u meer klanten?

Bent u een gevelspecialist en op zoek naar nieuwe klanten? Word partner van Solvari! U zit niet vast aan een contract en u betaalt geen inschrijfkosten. Kijk voor meer informatie op solvari.be/nl/bedrijf-aanmelden.