Uw vakmanschap tonen aan potentiële klanten? Doe mee met de complimentenactie!

Shanice
Shanice Lamoré
donderdag 08 september 2016, Geschatte leestijd 1min

Heeft u al aan uw voorgaande klanten gevraagd om een beoordeling te plaatsen op uw bedrijfspagina? Beoordelingen zijn een goede manier om uw kwaliteiten aan potentiële klanten te laten zien. Positieve dingen mogen we delen en daarom gaan wij elke maand het bedrijf met de meeste beoordelingen belonen!

Wat kunt u met de beoordelingen op Solvari?

Goede beoordelingen zijn een belangrijk stukje extra informatie voor een potentiële klant, het kan iemand echt over de streep trekken. Bovendien is een goede beoordeling natuurlijk een compliment naar u als bedrijf. Uw voorgaande klanten zijn waardevolle ambassadeurs voor uw diensten en op uw goede werk mag u trots zijn!

Doet u mee aan de complimentenactie?

U bent goed in wat u doet en dat vinden uw voorgaande klanten (hopelijk) ook. Via onderstaande button kunt u uw klanten uitnodigen een beoordeling achter te laten op uw bedrijfspagina. Heeft u op 30 september de meeste beoordelingen ontvangen? Dan ontvangt u samen met uw team een mooie beloning!

Zo doet u mee

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een kant en klare mail voor u opgesteld die u nog naar wens kan aanpassen. Zo wordt beoordelingen ontvangen wel heel leuk en eenvoudig!

NODIG HIER UW TEVREDEN KLANTEN METEEN UIT! »

TIP: U kunt een linkje in uw nieuwsbrief of e-mails plaatsen met een verwijzing naar de online reviews op Solvari.be

Hoe kunt u uw bedrijfspagina nog mooier maken?

De beoordelingen komen natuurlijk op uw bedrijfspagina te staan, bent u benieuwd hoe u uw bedrijfspagina nog beter kan maken? U leest het in onderstaand document met tips voor een effectieve bedrijfspagina. Heeft u alle punten in orde? Dan klopt uw bedrijfspagina helemaal en dat ziet uw potentiële klant ook!

DOWNLOAD DE BEDRIJFSPAGINA CHECKLIST! »

Ontwikkelingen

Om het voor u als bedrijf nog leuker te maken beoordelingen te ontvangen zijn wij druk bezig de beoordelingspagina verder te ontwikkelen. Houd u mailbox in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!