Solvari Terugblik 2012

Nahom Isaac
maandag 24 december 2012, Geschatte leestijd 1min

Solvari heeft in 2012 weer vele duizenden consumenten en bedrijven in contact gebracht met specialisten op het gebied van (duurzame) (ver)bouw. Vele producten en diensten zijn erg populair, zo zijn er in 2012 veel aanvragen gedaan voor bijvoorbeeld ramen en deuren en verschillende types van isolatie.

Daarnaast waren zonnepanelen in 2012 een veelbesproken product in Vlaanderen. De onzekerheden over de subsidies hebben veel invloed gehad op de consumenten in België. Er werden minder aanvragen gedaan en er zijn weinig installaties geplaatst. Dit zorgde ervoor dat met name de tweede helft van het jaar bedrijven genoodzaakt waren creatief in te spelen op de overige vragen vanuit de markt en extra producten toe te voegen aan hun gamma. Gelukkig kon Solvari ook daar de helpende hand in bieden.

Zo heeft bijvoorbeeld de zonneboiler een grote groei doorgemaakt door de in 2012 beschikbare subsidies op dit product. Solvari heeft voor dit tamelijk nieuwe product ongeveer 5000 consumenten in contact gebracht met meerdere specialisten.

Solvari is dit jaar enorm gegroeid en heeft inmiddels 20 teamleden verdeeld over Nederland, België, Frankrijk en Engeland! Met de overname van Quotatis België heeft Solvari nog meer consumenten en bedrijven weten te helpen.

In 2013 verwacht Solvari de groei door te zetten en nog meer mensen te helpen in contact te komen met specialisten van nog meer producten! We blijven ons specialiseren in (duurzame) (ver)bouw producten, dus u weet ons te vinden!

Het hele team van Solvari wenst u een gezond, vrolijk en duurzaam 2013 toe!