Solvari is vernieuwd!

Lenneke
Lenneke Manschot
woensdag 02 september 2015, Geschatte leestijd 1min

We hebben hard gewerkt om onze nieuwe website online te krijgen en zoals u ziet is het gelukt! Een nieuw, fris design, overzichtelijke pagina's, snelle formulieren om uw offertes aan te vragen, blogs, bedrijfspagina's en nog heel veel meer interessante pagina's zijn vanaf nu op Solvari.be te bekijken!

Deze nieuwe website is een eerste stap in de nieuwe richting die Solvari opgaat. Uiteraard blijft u via onze website besparen op uw bouw- en verbouwklussen door binnen enkele muisklikken offertes aan te vragen bij de beste specialisten. Maar er is meer. Vanaf nu kunt u direct bedrijfspagina's van de bij Solvari aangesloten bedrijven bekijken. In de toekomst kunt u deze bedrijven ook beoordelen, zodat u anderen helpt bij het vinden van de juiste vakman. Voor nu kunt u op de bedrijfspagina's foto's van uitgevoerd werk bekijken en een omschrijving van het bedrijf lezen. Bekijk meteen de eerste bedrijven op het bedrijvenoverzicht!

We bieden u niet meer alleen de service om gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken. Om u nog beter te helpen bij het realiseren van uw droomhuis, hebben we nu ook een blog. Op de blog vindt u inspirerende posts en tips en trucs om uw huis nog leuker te maken. Van grappige designs tot de nieuwste trends op het gebied van groen in uw huis, van dekbedovertrekken tot de laatste besparingstips: de medewerkers van Solvari inspireren u heel graag met hun blogposts.

In de toekomst zal u Solvari steeds meer gaan zien als inspiratiebron voor alles wat met besparen en wonen te maken heeft. Hopelijk beleeft u nog meer plezier aan het bezoeken van onze website! Mocht u tips, complimenten of iets anders met ons willen delen, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wilt u zelf een keer een blogpost schrijven voor Solvari, uw bedrijf aanmelden op ons bedrijvenoverzicht of gewoon willen besparen: wij staan altijd voor u klaar!