​Snelle en leuke kersttrends voor in huis!

George Gough
maandag 22 december 2014, Geschatte leestijd 1min

Kerst staat voor de deur. Dat betekent stress in de supermarkt voor het kerstdiner en nog snel voor sluitingstijd langs de winkel voor de cadeaus. Omdat Kerst al veel geregel is, hebben wij drie eenvoudige kerstdecoratietrends voor u op een rij gezet. Zo tovert u met weinig tijd toch de laatste kersttrends op tafel!


Persoonlijke aanhef
Vindt u het ook altijd zo'n gedoe om de cadeautjes uit elkaar te houden en erop te schrijven welk cadeau voor wie is? Laat dat dit jaar dan achterwege en ga back to basics met simplistische naamkaartjes, (duurzaam) bruin inpakpapier en wat takjes 'Kerst'. Overzichtelijk voor onder de boom en door de zachte en rustieke kleuren ook heel sfeervol, elegant en toch speels.


Groene loper
Een loper is meestal rood en bestemd voor sterren. Dit jaar doen we het anders: een groene loper in huis! Combineer dit met natuurlijke accenten, houten accenten en veel groen. Krijgt u uw familie en vrienden op bezoek voor een kerstdiner? Zorg dan dat uw tafel gedekt is met de laatste trends. De groene tafelloper hoort hier zeker bij! Denk dan aan dennentakken, hulst, vetplanten, mos, rode besjes en boomschors. Het past bij alle woonstijlen, is heel natuurlijk en sfeervol. U kunt zelf bepalen hoe bont u het maakt. U kunt het lekker overzichtelijk en groen houden, maar u kunt het ook combineren met kaarsen en kandelaars voor een extra beetje luxe!


Elegante stillevens
Dit jaar heeft de eenvoudige glazen vaas haar opmars gemaakt in verschillende verschijningen. Niet alleen de grote designmerken brachten de vazen op de markt, ook de ietwat kleinere woonwarenhuizen. Behoud het licht in uw woning en maak stillevens van verschillende transparante vazen met slechts één dennentak. Sfeervol voor in de hal bij het ontvangst van uw gasten, maar ook knus voor op de salontafel of als onderbreking in uw groene loper.

Solvari wenst u een sfeervolle kerst!

PS: alle bovenstaande inspiratiebeelden en meer vindt u op ons Kerst-bord!

Gerelateerde artikelen