Opruimtips: zorg voor meer rust!

Nahom Isaac
vrijdag 23 januari 2015, Geschatte leestijd 1min

In de loop der jaren heeft u steeds meer spullen verzameld. Spullen die u om wat voor reden dan ook wilt bewaren, maar u heeft geen idee meer waar u alles moet laten. Weer een extra kast kopen schiet niet op, want het is onbegonnen werk om uw hele huis vol te bouwen met kasten. Dit is ook vrij prijzig en zeker als u wilt dat het mooi staat. Wij geven u tips om te zorgen dat u een opgeruimd huis én dus een opgeruimd hoofd heeft. Laat de rust maar komen!

1. Wandpanelen
Wandpanelen zijn heel hip! En dat niet alleen: het is ook nog eens een goedkope en leuke oplossing. Heeft u altijd rondslingerende papieren, kaartjes en andere dingetjes die u wilt bewaren door het hele huis verspreid liggen? Dan is zo'n gaaspaneel echt iets voor u. Zulke panelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de bouwmarkt en simpel aan uw wand te bevestigen. Dingen die u wilt ophangen, kunt u gewoon vastzetten met een knijper.

2. Bakken aan de muur
Uw muren zijn een prima plek om uw spullen op te brengen! Door simpelweg bakken aan muur te bevestigen, heeft u ineens een zee aan extra ruimte. Bakken nemen veel minder ruimte in dan kasten en kunnen op de gewenste hoogte worden gehangen. Daarnaast is er keus genoeg en kunt u variëren met fruitkistjes, letterbakken en bijvoorbeeld wijnkistjes.

3. Out of the box
Out of the box klinkt natuurlijk een beetje raar als u dingen juist op wil bergen, maar het hoeft echt niet altijd in dozen. Er zijn bijvoorbeeld stoelen met genoeg opbergruimte, zodat u altijd alles bij de hand heeft.

Inspiratiefoto's nodig?
Voor inspiratiefoto's kunt u een kijkje nemen op ons Pinterestaccount!

Gerelateerde artikelen