Nieuw: de beoordelingenbadge van Solvari voor onze partners!

Elisa
Elisa Huisman
maandag 13 februari 2017, Geschatte leestijd 1min

Om (ver)bouwbedrijven nog beter te laten groeien, hebben we iets nieuws in het leven geroepen: de beoordelingenbadge. Deze badge kunt u op uw eigen website plaatsen en toont hoeveel beoordelingen u heeft ontvangen op het onafhankelijke woonplatform van Solvari en wat uw gemiddelde cijfer hier is. Vertrouwen van de klant speelt een belangrijke rol in deze branche!

Hoe werkt de beoordelingenbadge van Solvari?

De beoordelingenbadge is een dynamisch "figuur" die u op uw website kunt plaatsen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende vormgevingen en kunt u zelf de inhoud van de badge bepalen. Naast het gemiddelde cijfer en een citaat uit een beoordeling, kunt u ook het cijfer per deelonderwerp laten tonen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan uw prijs-kwaliteit-verhouding, uw service en afspraken.


Waarom het plaatsen van de beoordelingenbadge zeker loont!

Het vertrouwen krijgen van de consumenten is het belangrijkste doel van ieder bedrijf. Wanneer een consument vertrouwen heeft in het werk dat u uitvoert, weet u zeker dat hij een aankoop zal doen. Vertrouwen zorgt ook weer voor mond-tot-mondreclame wat resulteert in meer klanten en een positief imago. Met de beoordelingenbadge en uw beoordelingen op het onafhankelijke woonplatform van Solvari, krijgt u dit vertrouwen. Onderzoek wijst namelijk uit dat consumenten veel op elkaar vertrouwen. Wanneer een potentiële klant twijfelt, is de kans groot dat hij meegaat in beoordelingen van andere consumenten. Met een goede bedrijfspagina en beoordelingen kweekt u vanzelf dit vertrouwen bij de consument en zorgt u ervoor dat zij persoonlijk een fijne ervaring op kunnen doen wanneer zij de klus door uw bedrijf laten uitvoeren!

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u hulp nodig bij het plaatsen van de beoordelingenbadge op uw site? Neem gerust contact met ons op via +32-(0)2888.6055 of mail naar marketing@solvari.com. Bent u nog geen partner van Solvari, maar wordt u wel enthousiast van dit soort dingen? We hebben nog supermooie dingen voor onze partners. U kunt zich gratis aanmelden als partner of ons hierover bellen op bovenstaand nummer.