Maximaal genieten van de matchen

George Gough
dinsdag 03 juni 2014, Geschatte leestijd 1min

Tijdens de matchen van het WK voetbal willen we natuurlijk wel maximaal genieten. Dit kan op een plein, in Brazilië zelf, in een café of gewoon lekker thuis. Gaat u de matchen ergens anders kijken? Zorg dan dat u uw huis goed beveiligd achterlaat. De politie waarschuwt voor gauwdieven.

Blijft u thuis? Lees dan onze tips om er thuis een groot feest van te maken!

Buiten 't spel volgen

Houdt u ervan om lekker buiten te zijn en geeft u dat liever niet op voor de matchen? Kijk dan lekker buiten! Met een veranda haalt u het gemak van binnen heel simpel naar buiten. U kunt daar tv kijken, eventueel een beamer neerzetten en de wedstrijd projecteren op een groot scherm en genieten van het heerlijke weer. Wat wil een mens nog meer?

Even afkoelen?

Wordt de warmte of het spel u soms net even te veel? Zorg dan dat u thuis even lekker kunt afkoelen. Met spouwmuurisolatie en zonwering zorgt u ervoor dat uw huis lekker koel blijft. Fijn in het heetst van de strijd!

De derde helft

We kunnen ons voorstellen dat er tijdens en na de matchen aardig wat bier vloeit. Het ligt voor de hand dat u omgedraaide bierkratten kunt gebruiken als kruk. Maar wist u dat u een complete tempel kunt bouwen met bierflesjes? Of dat u er een tuinpad mee kunt aanleggen? En met de bierdopjes kunt u uw meubels een heel andere uitstraling geven. De mogelijkheden zijn eindeloos!