Laat uw beoordelingen voor u spreken!

Shanice
Shanice Lamoré
donderdag 03 november 2016, Geschatte leestijd 1min

Gemiddeld scoren bedrijven die zijn aangesloten bij Solvari een 8.6. Daarnaast hebben we inmiddels de mooie mijlpaal van 400 beoordelingen bereikt, een topprestatie. Het geeft het signaal dat jullie beoordelingen verzamelen op de bedrijfspagina en dat klanten tevreden zijn over jullie werk. We zijn ontzettend trots op dit cijfer en daarom gaan we dit vaker naar consumenten communiceren, onder andere in onze nieuwsbrief die naar meer dan 68.000 consumenten gaat. Dat zal uiteraard leiden naar meer leads.

Op het moment dat wij klanten nog meer gaan informeren over de kwaliteit van onze partners, zullen zij nog eerder bereid zijn een offerte te accepteren. Dat kon u ook al lezen in het artikel uit de vorige nieuwsbrief. Maar liefst 74% van de klanten lees beoordelingen van bedrijven voordat ze overgaan tot de offerteaanvraag. U ziet, vandaag de dag zijn beoordelingen onmisbaar. Heeft u er nog geen? Dan zou het een goede stap zijn om deze te gaan verzamelen. Zo komt uw potentiële klant niet op een bedrijfspagina met geen tot weinig beoordelingen, want dat is natuurlijk niet goed voor het vertrouwen.

Ook klanten van buiten Solvari kunnen een beoordeling achterlaten

Wellicht nog handig: wist u dat u ook klanten kunt uitnodigen die u niet heeft binnengehaald via Solvari? U kunt elke klant van u uitnodigen voor een beoordeling op uw bedrijfspagina! Verzamel zoveel mogelijk beoordelingen zodat uw potentiële klanten sneller overtuigd raken van uw vakmanschap.

Zo nodigt u uw klanten uit

Wellicht weet u nog niet hoe u uw klanten kunt uitnodigen? Wij maakten een handig filmpje met uitleg. Bekijk hem hieronder, heel veel succes met het uitnodigen van uw tevreden klanten!


Heeft u al gezien dat de beoordelingspagina een compleet nieuw design heeft? Nu is het nog leuker om beoordelingen te ontvangen!

Gerelateerde artikelen