​Komt u warmpjes de herfst door?

George Gough
donderdag 16 oktober 2014, Geschatte leestijd 1min

Officieel is de herfst al begonnen, maar eigenlijk merken we daar nog weinig van. Het weer lijkt soms zelfs nog zomers! Veel mensen zijn geen groot fan van de herfst, maar met een beetje omdenken is het echt een heel leuk seizoen. Lees onze tips om deze herfst goed door te komen!

Bladeren in uw interieur

De bladeren blijven maar naar beneden komen. Zodra u klaar bent met het aanvegen van uw tuin, kunt u weer opnieuw beginnen. Gelukkig kunnen we deze bladeren heel goed gebruiken in ons interieur. Kijk maar!Heerlijke herfstgeuren

Ons gevoel en humeur wordt beïnvloed door geuren. Dus lekkere geuren in ons huis zorgen ervoor dat we ons lekker voelen! Omdat we niet altijd in de gelegenheid zijn om een boswandeling te maken of ergens anders van de heerlijke buitenlucht te genieten, is het slim om herfstgeuren in huis te halen. Wist u bijvoorbeeld dat het heerlijk ruikt om een pan op het vuur te zetten met daarin water, appel, kaneel, kruidnagel en sinaasappelschillen? En het ruikt niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens leuk uit! U mag natuurlijk ook onbeperkt appeltaarten bakken. Of cake met heel veel kaneel.

Slinger de herfst uw huis in

Bent u creatief en wilt u daar deze herfst eens goed gebruik van maken? De herfst biedt genoeg natuurproducten om leuke dingen mee te doen. Met kastanjes, eikels, dennenappels en bladeren maakt u leuke slingers voor in huis! Bent u op zoek naar inspiratie? Dan vindt u dat ook bij Solvari!

Typische herfstklussen

De herfst brengt ook van die typische klussen met zich mee. Wil je je open haard veilig gebruiken? Zorg dan dat uw schoorsteen goed geveegd is! Gebruik geen nat hout of hout met verfresten. Zo voorkomt u een schoorsteenbrand en houdt u rekening met het milieu.

Ook typisch herfst…

Wilt u nu vooral gewoon lekker ontspannen? Sla kaarsen in, koop een mooie plaid, verander de kussens op uw bank in een warm kleurtje. Geniet ervan!

Gerelateerde artikelen