Isolatie wordt schaarser en duurder: investeer nu!


Isolatiemateriaal is schaars, waardoor logischerwijs de prijzen voor isolatie zullen stijgen. Wat betekent dit concreet voor u?

Tekort aan isolatie materiaal

De laatste jaren is isolatie enorm populair geworden in Vlaanderen. Veel Vlamingen zien de voordelen van isolatie en laten hun woning goed isoleren. Daardoor is er een tekort aan isolatiemateriaal ontstaan. Om te voorkomen dat u hier hinder van ondervindt, investeert u het beste nu in isolatie.

Hogere prijzen in de toekomst

De hoge vraag en het krappe aanbod zorgen voor flinke prijsstijgingen. Negen van de tien bedrijven kunnen deze prijsverhoging nu nog niet doorvoeren. Wees daarom verstandig en vraag zo snel mogelijk uw offertes aan. Zo voorkomt u een hoge factuur!

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Voorkom dat u zichzelf in uw vingers snijdt en vraag nu direct uw offertes aan voor isolatie. Solvari helpt u graag bij het vinden van een isolatiespecialist die bij u past. Of het nu gaat om spouwmuren isoleren, uw dak isoleren of vloerisolatie. Laat uw gegevens achter en ontvang gratis en vrijblijvend maximaal vijf offertes!

Krijg ook nog eens 250€ korting!

Tip: de Vlaamse overheid stelt momenteel premies beschikbaar. Met onze handige rekenhulp krijgt u een gratis en vrijblijvend bespaaradvies. In enkele klikken ontdekt u wat u kunt besparen door uw woning te isoleren en hoeveel premie u krijgt. Ga direct naar het bespaaradvies. Daarnaast maakt iedereen die nu offertes aanvraagt kans op eenkorting van 250€.

Direct offertes voor isolatie aanvragen! »