Duurzaam tuinieren

George Gough
maandag 16 juni 2014, Geschatte leestijd 1min

Heeft u wel groene vingers, maar helaas geen ruimte in uw tuin of misschien zelfs helemaal geen tuin? Solvari biedt hulp!

Denkt u dat u veel ruimte nodig heeft om uw eigen eten te verbouwen? Wij bewijzen het tegendeel! U heeft niet veel ruimte nodig. Sterker nog: uw eigen eten verbouwen kan ook heel goed op een balkon. Het is lekker, goedkoper én leuk!

Verticaal

Heeft u geen ruimte om de breedte in te gaan? Ga dan de hoogte in! Verticaal tuinieren is een ideale oplossing. Het kost maar heel weinig ruimte en u kunt aardig wat planten. Misschien had u nog ergens een ladder staan die u toch niet gebruikte. Dan is het helemaal een mooie oplossing.


Binnen

Helemaal geen buitenruimte? Als u geen plek heeft om buiten ook maar iets neer te zeggen, is het nog steeds geen ramp. U kunt namelijk ook simpel binnen een tuintje aanleggen! U kunt kiezen voor een kweekkas, maar als u het helemaal duurzaam wilt doen, is een eierdoos ook een prima optie.Wel gewoon buiten?

Gaat u uw moestuin wel gewoon buiten aanleggen, maar bent u een beetje bang dat u niet meer weet welke groenten en fruit waar staan? Maak dan zelf duurzame markers!

Bron foto 1, 2.

Gerelateerde artikelen