De grootste voordelen van zonnepanelen

George Gough
woensdag 07 mei 2014, Geschatte leestijd 1min

In 25 jaar ruim €20.000 verdienen en dat zonder er ook maar iets voor te doen? Geen netvergoeding meer betalen, niet meer afhankelijk zijn van een energieleverancier en uw steentje bijdragen aan het milieu. U investeert eenmalig in zonnepanelen en u verdient dit in acht jaar weer terug. Het levert zelfs meer op dan de rente over uw geld op de spaarrekening! Solvari zet de voordelen van zonnepanelen voor u op een rij.

solvari zonnepanelen.jpeg

 1. Geld besparen én verdienen
  De moderne zonnepanelen zijn goedkoper geworden en leveren veel meer energie op dan voorheen. Met zonnepanelen bent u uw eigen energieleverancier en hoeft u ook geen netvergoeding meer te betalen. Wekt u meer energie op dan u verbruikt? U kunt energie terugleveren aan het net.
 2. Geen omkijken naar uw panelen
  Zonnepanelen hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Het is wel van belang dat de zonnepanelen schoon zijn, maar vaak is een regenbui al voldoende om daarvoor te zorgen. Zonnepanelen leveren het meeste op als ze schoon zijn.
 3. Uw woning wordt meer waard
  Veel Vlamingen zijn geïnteresseerd in woningen met zonnepanelen, omdat zij dan geen netvergoeding hoeven te betalen. Wilt u verhuizen en uw zonnepanelen meenemen? Dat kan ook.
 4. Uw steentje bijdragen aan het milieu
  Doordat u de CO2-uitstoot beperkt door gebruik te maken van zonne-energie, bent u goed voor het milieu.

Gerelateerde artikelen

dinsdag 16 juni 2015

Krijgt u een M-score?

Eerste burenpremies zijn toegekend
dinsdag 14 november 2017

Eerste burenpremies zijn toegekend

maandag 24 januari 2011

50.000 groene leningen aangevraagd