Cv-ketel mazout

(44 Reviews)
1785

U wilt uw woning natuurlijk warm houden, maar wat als er geen aardgas beschikbaar is voor uw woning? Dan biedt cv-ketel mazout een uitkomst. Een mazoutketel gebruikt olie, ook wel mazout genoemd, om uw woning te verwarmen. Bij een cv-ketel mazout wordt de olie opgeslagen in een aparte mazouttank. Hierdoor is de prijs van de cv-ketel mazout hoger dan bij de andere soorten cv-ketels.

Prijs cv-ketel mazout

De prijs van een mazoutketel hangt af van verschillende factoren. De mazoutketel zelf kost vaak tussen de €2.500 en €7.500. Daar komen nog de montagekosten bij kijken. De kosten hiervoor liggen vaak rond de €1.000 tot €2.000 en zijn afhankelijk van de plaatsing van de mazouttank, aanpassingen die nodig zijn en de complexiteit van de montage.

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Wilt u een nieuwe mazoutketel laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de prijs van een condensatieketel mazout? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari en kom in contact met de beste vakmannen uit uw regio. De bij ons aangesloten vakmannen helpen u graag verder en voorzien u graag van een nieuwe cv-ketel mazout.

Eerder bekeken pagina's