Win 250€ korting op je klus!


Een klus uit laten voeren met 250€ korting.
Win jij het?


Vorig jaar gaven we korting weg op isolatie en dat bevalt zo goed, dat we dit blijven doen! Alleen nu maken we het mogelijk voor alle klussen. Vraag jij via Solvari offertes aan en ga je in zee met een bedrijf dat je via Solvari vindt? Stuur dan je getekende offerte naar actie@solvari.be! Je maakt dan automatisch kans op 250€ korting.

Kans maken op 250€ korting doe je zo!

Je maakt al kans door je getekende offerte in te sturen naar actie@solvari.be. Het maakt niet uit voor welke klus je offertes vergelijkt, als je maar kies voor een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden. De actie loopt elke 2 maanden en de winnaar maken we op deze pagina en op Facebook bekend.Tot wanneer kan je meedoen?

De actie is doorlopend, dus als jij in januari je offerte instuurt, maak je in februari nog steeds kans! Alle ingestuurde offertes komen in een grabbelton en elke twee maanden pikken we daar iemand uit. Stuur dus zo snel mogelijk je getekende offerte in, want dan maak je vaker kans! Wil je extra kans maken? Like ons dan op Facebook.


Winnaar vorige actie

In december maakte onze accountmanager Lesley, winnaar Eddy blij met een korting van 250 euro op zijn spouwmuurisolatie. We zochten hem op in zijn woning in Meerhout...

Lees meer »Laat óók je droomwoning realiseren en maak kans op 250€ korting!

Vraag nu vrijblijvend en gratis offertes aan voor elke klus die je uit wil voeren! De bij ons aangesloten specialisten nemen contact met je op voor passend advies en een offerte op maat. Wil je eerst weten wat nu eigenlijk een slimme zet is voor jouw huis? Dan kan je ook gebruik maken van ons gratis bespaaradvies op maat! In 7 klikken weet jij hoe je kan besparen en hoeveel dat is.


Ontvang offertes » Mail je vrienden »


Het is niks spannends, maar we zijn verplicht algemene voorwaarden op te stellen. Lees ze hier als je dat wil.