Woningisolatie rekenhulp

Kom er binnen 2 minuten achter wat isolatie je oplevert.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Ontdek hoeveel je kunt besparen met isolatie

Met behulp van een aantal specificaties van je woning kunnen we berekenen welke isolatiemaatregelen geschikt zijn én hoeveel je kunt besparen.

Doorgaan

Specificaties van je woning

Vul onderstaande gegevens aan.

Vorige Doorgaan

Specificaties van je woning

Vul onderstaande gegevens aan.

Vorige Doorgaan

In je woning zit al...

Vorige Doorgaan

Bijna klaar!

Op basis van de locatie kunnen we de berekening specifieker maken.

We herkennen de combinatie van dit huisnummer en deze postcode niet. Wil je deze nog eens controleren?
Vorige Doorgaan

Laatste gegevens

Op basis van de door jou ingevoerde informatie kunnen we een berekening maken van je besparing. Vul je gegevens in en ontvang direct jouw advies.

Klopt je telefoonnummer? De specialisten bellen vaak voor meer informatie of om een afspraak te maken bij jou op locatie. Zo krijg je een offerte die past bij jouw wensen.
Dit is geen geldig telefoonnummer. Voer een geldig telefoonnummer in om optimaal van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken.
Vorige Doorgaan

Dit kan isolatie jou opleveren

Op basis van de door jou ingevulde gegevens is er een schatting gemaakt. Hieronder ontdek je wat de verschillende isolatiemaatregelen jou kunnen opleveren. Benieuwd naar de kosten? We brengen je graag in contact met specialisten.

Tip: Als je isolatiemaatregelen neemt kun je in aanmerking komen voor isolatiepremies. Deze premie wordt toegekend per m2 en verschilt per isolatievorm.

Mogelijk geschikte maatregelen

Dakisolatie

Het isoleren van het dak is één van de belangrijkste stappen naar een lagere energierekening. Daarnaast verhoog je met dakisolatie ook je wooncomfort. In de winter houdt de dakisolatie de warmte in je huis vast en in de zomer houdt het de warme lucht juist buiten. Op deze manier heb je het gehele jaar door een aangename temperatuur in huis!
Premie voor dakisolatie = €4 per m2.

Besparing per jaar

Minder uitstoot

Terugverdientijd

Rendement

Vloerisolatie

Naast warme voeten heeft vloerisolatie nog veel andere voordelen. Het bespaart op de energierekening en vermindert vochtproblemen. Daarnaast zal de waarde van je woning meestijgen met de investering die je voor vloerisolatie hebt gemaakt. Dit komt omdat het energielabel van je woning stijgt. Vloerisolatie wordt vaak uitgevoerd vanuit de kruipruimte, waardoor je er binnen vrijwel niets van merkt.
Premie voor vloerisolatie = €6 per m2.

Besparing per jaar

Minder uitstoot

Terugverdientijd

Rendement

Spouwmuurisolatie

Woningen die vanaf 1920 gebouwd zijn, hebben mogelijk spouwmuren. Er zit dan een open ruimte tussen de binnen- en buitenmuur (de spouw), waardoor er veel warmte verloren gaat. Met spouwmuurisolatie zorg je ervoor dat het binnenshuis aangenaam van temperatuur blijft. De werken worden uitgevoerd vanaf de buitenkant van de muur en is binnen een dag klaar, zonder dat er rommel in je huis achterblijft.
Premie voor spouwmuurisolatie = €5 per m2.

Besparing per jaar

Minder uitstoot

Terugverdientijd

Rendement

Buitengevelisolatie

Met buitengevelisolatie beperk je het warmteverlies in de woning. Ook wanneer de huidige gevel in slechte staat is, zorgt buitengevelisolatie ervoor dat de muur er weer als nieuw uitziet. Niet alleen ziet de woning er mooier uit, ook zal de temperatuur binnenshuis het hele jaar door aangenaam zijn na buitengevelisolatie.

Besparing per jaar

Minder uitstoot

Terugverdientijd

Rendement

Tip: vergelijk meerdere opties

Jouw woning is al goed geïsoleerd! Om extra energie te besparen raden we aan om zonnepanelen te nemen

Door zonnepanelen te laten plaatsen, geniet je van veel voordelen. Zo heb je geen last van de stijgende energieprijzen én draag je een steentje bij aan een beter milieu. Zonnepanelen leveren een hoog gemiddeld rendement op van 5% per jaar, dit is een stuk hoger dan de rente op je spaarrekening.

Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement
Vorige

Rekenhulp laden...

Over de Woningisolatie rekenhulp

Met het isoleren van je woning kun je flink besparen op de energiefactuur. Bovendien verminder je de CO2-uitstoot en draag je dus bij aan een beter milieu. Hoeveel dit in je geval is, bereken je eenvoudig met onze Woningisolatie rekenhulp.

Vergelijk specialisten zoals

Eerder bekeken pagina's