Laat je woning er als nieuw uitzien met buitengevel reiniging!

(37 Reviews)
1617

Zorg voor je woning en reinig je gevel

Ziet je woning er niet meer uit zoals vroeger? Dan is het tijd om je gevel te reinigen, zo zal je woning er weer als nieuw uitzien.
Uitstraling

De gevel van je woning is het eerste wat je ziet. Daarom is het belangrijk om de gevel goed te onderhouden. De woning ziet er weer als nieuw uit en heeft een frisse uitstraling.
Waarde van je woning neemt toe

Het reinigen van de gevel van je woning zorgt ervoor dat het in goede staat blijft. Hierdoor zal je woning zijn waarde behouden of zelfs stijgen in waarde.
Bespaar op je energiefactuur

Wanneer de gevel goed onderhouden is komt er geen vocht naar binnen. Waardoor de kamers makkelijker te verwarmen zijn en de stookkosten dus lager zijn.

Vind via Solvari de buitengevel reiniging specialist die bij jou past

Wil je meer weten over de voordelen van buitengevel reiniging? Vraag dan nu gratis binnen één minuut de offertes aan.

Soorten buitengevel reiniging

Met het reinigen van je gevel zorg je ervoor dat je woning er weer als nieuw uitziet. Er zijn verschillende methoden voor gevelreiniging. Hieronder vind je meer informatie over de soorten van buitengevel reiniging.

Zandstralen

Bij zandstralen spuit een gevelwerker zand met een hogedrukspuit op jouw muur. Dit haalt de vuile laag eraf en zo ziet je gevel er weer als nieuw uit. Let op: deze methode is niet bruikbaar voor zachte materialen.

Stoomreinigen

Als je extra begaan bent met het milieu ga je voor stoomreiniging. Hierbij maken ze alleen gebruik van stoom. Met deze methode gaat vooral lichte vervuiling snel van je gevel af. Let op: deze methode is niet bruikbaar op oudere oppervlakken, deze zijn niet bestand tegen de temperatuurverschillen.

Nevelstralen

Nevelstralen is de mildere versie van zandstralen. Hierbij gebruiken ze een veel lagere druk. Hierdoor is het mogelijk om deze methode op bijna elke gevel toe te passen.

Chemisch reinigen

Ook chemische producten maken je gevel schoon. Hierbij vernevelen ze het product op jouw gevel. Als de chemische middelen zijn ingewerkt spoelen ze het product weg. Het overige vuil op de gevel is makkelijk te verwijderen. Let op: deze methode kan op ongeschikte gevels schade en vlekken veroorzaken.


Welke buitengevel reiniging past het best bij jouw probleem

De beste methode van reinigen verschilt per probleem. Hieronder kun je lezen welke het beste bij jou past.

Lichte vervuiling

Bij lichte vervuiling is het ons advies om voor stoomreinigen te kiezen. Onder lichte vervuiling valt bijvoorbeeld mos, klimop en algen.

Matige vervuiling

Voor matige vervuiling is het ook goed mogelijk om te kiezen voor stoomreinigen. Maar wanneer er sprake is van aanslag of verfresten op je gevel, is de betere optie chemisch reinigen.

Zware vervuiling

Wij raden het aan om bij zware vervuiling te kiezen voor zandstralen. Onder zware vervuiling valt bijvoorbeeld graffiti of zware aanslag.

Wat kost buitengevel reiniging

Ben je van plan je gevel te laten reinigen en wil je graag de kosten overzien? Veel buitengevel reiniging bedrijven hanteren een andere prijs. Buitengevel reinigen kost gemiddeld 5€ tot 20€ per vierkante meter. Ook hangt de prijs er vanaf hoe vies de gevel is en hoe de gevelreinigers het schoonmaken. Daarom is het lastig om een vaste prijs te geven. Wel hebben we een indicatie voor je. Die is hiernaast te lezen.

Soort buiten gevelreiniging Gem. prijs per m2 Best gebruikt voor
Stoomreiniging 5€ - 15€ Lichte vervuiling
Chemische reiniging 5€ - 15€ Matige vervuiling
Zandstralen 10€ - 20€ Zware vervuiling
Nevelstralen 15€ - 20€ Zware vervuiling

Wil jij meer weten over de kosten en welke gevelreiniging het beste bij jou past? Kom nu dan in contact met een specialist bij jou in de buurt.

De meest gestelde vragen over buitengevel reiniging

Gevelreinigen is het schoonmaken van je gevel ‘je buitenmuur’. Hierbij gebruiken de gevelreinigers een hoge drukspuit of ze vernevelen het product erop.

Elke gevel heeft het nodig om eens in de zoveel tijd een reiniging te ondergaan. Meestal besluiten mensen hun gevel te reinigen wanneer ze het niet meer mooi vinden. Of wanneer er aanslag op zit.

Ben je van plan je gevel te laten reinigen en wil je graag de kosten overzien? Veel buitengevel reiniging bedrijven hanteren een andere prijs. Buitengevel reinigen kost gemiddeld 5€ tot 20€ per vierkante meter. Ook hangt de prijs er vanaf hoe vies de gevel is en hoe de gevelreinigers het schoonmaken. Daarom is het lastig om een vaste prijs te geven. Wel hebben we een indicatie voor je. Die is hieronder te lezen. 

Soort buiten gevelreiniging Gem. prijs per m2 Best gebruikt voor
Stoomreiniging 5€ - 15€ Lichte vervuiling
Chemische reiniging 5€ - 15€ Matige vervuiling
Zandstralen 10€ - 20€ Zware vervuiling
Nevelstralen 15€ - 20€ Zware vervuiling

Wij snappen dat het fijnste voor je is wanneer een specialist het werk uit handen neemt. Daarom willen we jou koppelen met de beste specialisten bij jou in de buurt. Vraag daarom nu gemakkelijk en binnen één minuut de gratis offertes aan.

Van plan om je buitengevel te reinigen en wil je meer informatie? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend binnen één minuut je offertes aan.

Eerder bekeken pagina's