• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Doe de Inbraakproef!

Ontdek of jouw woning inbraakproof is met de 'Inbraakproef' van Solvari. Aan de hand van 10 vragen kom je erachter of jouw woning kwetsbaar is voor inbraken.

Daniel - beveiligingsexpert
Optioneel
Jouw score: /100

Grote kans dat een inbreker zo binnen is

Er zijn (te) weinig voorzorgsmaatregelen genomen om inbrekers te weren. Als een inbreker langs jouw woning komt is de kans groot dat je slachtoffer wordt. Een inbreker heeft immers maar een paar minuten nodig om jouw waardevolle spullen buit te maken. Wil je jouw woning beter beveiligen? Onze adviseur kan je hier goed bij helpen. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Je maakt het inbrekers niet te makkelijk, maar er is ruimte voor betere beveiliging

Er zijn aardig wat voorzorgsmaatregelen genomen om inbrekers te weren. Als een inbreker langs jouw woning komt zal je niet als makkelijk slachtoffer worden gezien. Een inbreker wil meestal binnen een paar minuten naar binnen en naar buiten kunnen. Hoe meer tijd het kost om bij je in te breken, hoe kleiner de kans dat jij slachtoffert wordt. Wil je jouw woning nog beter beveiligen? Onze adviseur kan je hier goed bij helpen. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Goed bezig! Je neemt voldoende maatregelen om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken

Er zijn veel voorzorgsmaatregelen genomen om inbrekers te weren. Als een inbreker langs jouw woning komt zal hij niet snel proberen om binnen te komen. Een inbreker zoekt vaak naar makkelijke kansen om binnen te komen. Hoe meer moeite het kost om bij je in te breken, hoe kleiner de kans dat jij slachtoffer wordt. Benieuwd of je jouw woning nog beter kunt beveiligen? Onze adviseur kan je hier antwoord op geven. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!


Gratis adviesgesprek aanvragen

Is jouw alarmsysteem aan vervanging toe? Wanneer je een nieuw systeem laat installeren vergroot je de kans dat inbrekers jouw woning bij voorbaat overslaan. Mocht het een inbreker hoe dan ook toch lukken om binnen te dringen dan word je tijdig gealarmeerd. Meer weten? Vraag een vrijblijvend advies aan met onze beveiligingsexpert.

Heb je nog geen alarmsysteem of is deze niet van goede kwaliteit? Wanneer je een professioneel systeem laat installeren vergroot je de kans dat inbrekers jouw woning bij voorbaat overslaan. Mocht het een inbreker hoe dan ook toch lukken om binnen te dringen dan word je tijdig gealarmeerd. Meer weten? Vraag een vrijblijvend advies aan met onze beveiligingsexpert.

Daniel - beveiligingsexpert
+32
Optioneel
Door op "versturen" te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden