Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Pablo

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

perfecte isolatie

Wij wonen nu 3 jaar in het huis en hebben dit bedrijf ingehuurd om de dakisolatie te maken. de verandering is meedogenloos! We voelen geen tocht meer in huis, we horen het lawaai van de straat niet en het is warm in huis. we gebruiken heel weinig verwarming. de veluxramen zijn mooi en van goede kwaliteit. Het werk is correct, stipt en snel gedaan. Ook via hen hebben ze de premies opgevraagd die bij mij horen

Uitgevoerd op 26-03-2021

Glenn

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goed advies en uitleg

Uitgevoerd op 18-03-2021

Hugo

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Komg afspraak na , geeft goede info

Wij zijn heel erg tevreden van de man die bij ons is langsgekomen. Hij heeft ons overtuigd van zijn product. Geeft eerlijk zijn mening , we kunnen ons dak laten isoleren deze zomer ,enkel nu een voorschot . Wij hopen dat alles net zo goed word geplaatst als de verkoper is.

Uitgevoerd op 17-06-2021

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

goede uitleg en afspraken

werk heel netjes en picobello uitgevoerd.

Uitgevoerd op 11-06-2021

Dieter

Dakisolatie

Pur-Isolatie

Aanbevolen door klant

Hoge kwaliteit voor scherpe prijs

Klantvriendelijk. Offerte en factuur zijn gelijk. De beloofde dikte is de minimum dikte; zeker gegarandeerd. Na werken wordt alles opgeruimd en opgekuist. Zeer kwalitatief. Oor scherpe prijs!

Uitgevoerd op 12-11-2020

frank

Dakisolatie

Duurzaam Vlaanderen

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer tevreden

Alles op tijd afgewerkt

Uitgevoerd op 03-03-2020

Nathalie

Dakisolatie

Ecocoon BVBA

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden!

De verkoper gaf ons goed advies. De werken werden binnen een mooie tijd afgeleverd zoals afgesproken.

Uitgevoerd op 17-10-2019

Kitty

Dakisolatie

Duurzaam Vlaanderen

Aanbevolen door klant

Wij zijn meer dan tevreden!

Goede en duidelijke info van de expert. Hij nam de tijd. De planning en afspraak was uitstekend.
Het werk is netjes uitgevoerd, ben heel tevreden.

Uitgevoerd op 07-10-2019

Stefanie

Dakisolatie

Ecocoon BVBA

Planning loopt helemaal verkeerd

Verkoop en werkmannen doen fantastisch werk, hoofd van de planning zeer onbeleefd, doet uitspraken die echt niet ok zijn. Door hem krijgt de firma Ecocoon een slechte naam. Heb spijt dat ik met deze firma in zee ben gegaan. 1 jaar op voorhand voorschot betaald en datum afgesproken, kunnen op deze datum niet meer komen omwille van technische problemen. Je wordt zeer laat hiervan op de hoogte gesteld en krijg de uitleg dat je een nieuwe afspraak krijgt wanneer dit in de planning past want grote werken gaan voor. Alle werkmannen die na hen moeten komen moet je dan opschuiven. Indien je dit meld wordt hoofd van de planning zeer onvriendelijk en behandelen ze u als de slechte klant.

Uitgevoerd op 20-08-19

Marleen

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zéér tevreden in alle opzichten.

We kregen goed advies en een zeer interessante offerte. De werken werden correct en tijdig uitgevoerd. Na de werken werd alles netjes opgekuist.
Achteraf kregen we nog een verrassingspakket hetgeen we zeer wisten te appreciëren.

Uitgevoerd op 15-09-18

Jens

Dakisolatie

Iso-paint Lauvic

Aanbevolen door klant

Duidelijk en correct

Eerlijk en helder advies gevolgd door duidelijke afspraken. Aannemer die de tijd neemt om een woordje uitleg te geven en anticipeert naar de wensen van de klant. De werf werd na de werken proper achtergelaten (zelfs netter dan voordien). Meteen na betaling van de eindfactuur werden mij de ingevulde premiedocumenten toegestuurd. Een aangename en professionele ervaring.

Uitgevoerd op 08-02-18

Broni

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

correct, houdt zich aan afspraken

Heeft het probleem veroorzaakt door een andere aannemer heel professioneel opgelost

Uitgevoerd op 18-01-18

sharon

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

zeer aangename eerste kennismaking met het bedrijf. zij kwamen via Solvari bij ons langs en we hadden meteen vertrouwen in hen. Werken waren tijdig aangevangen en goed opgevolgd en afgewerkt.

Uitgevoerd op 13-07-2016

René

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

ZEER STIPT EN DOORWERKEN TOP

een faire prijs,top toelichting hoe de firma werkt,duidelijke afspraken.

Uitgevoerd op 08-12-2017

Dorine

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

correcte firma,personeel.

zeer goed advies gekregen,prijs was boven onze verwachtingen.

Uitgevoerd op 24-11-2017

Willie

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goede prijs, degelijke afwerking.

Ik ben zelden tevreden over het werk dat geleverd wordt door zogenaamde vakmensen. Dit was hier niet het geval, alles verliep correct.

Uitgevoerd op 06-10-2017

Pascal

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

We zijn zeer tevreden over Deiso .

Firma Deiso heeft prima werk geleverd , keurig op tijd en volgens de gemaakte afspraken . Alles mooi uitgevoerd en volgens de gemaakte afspraken.

Uitgevoerd op 28-09-2016

Willy

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Dakisolatie goed uitgevoerd

Geen enkel probleem.

Uitgevoerd op 09-03-2016

Peggy

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Heel tevreden

Goede werkmannen, chef kwam zelf ook kijken en wat bijsturen .
Goede comnicatie , vlug antwoord op mails .

Uitgevoerd op 22-06-2016

Luc

Dakisolatie

Ecocoon BVBA

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

tot nu toe ben ik heel tevreeden

De klus moet nog geklaard worden

Uitgevoerd op 10-12-2017

Mostafa

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Alle afspraken zijn nagekomen!

Het werk is nauwkeurig uitgevoerd, ook is de samenwerking goed verlopen!

Uitgevoerd op 13-04-2017

Nathalie

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Heel professioneel te werk gegaan!

Ontzettend goed werk afgeleverd

Uitgevoerd op 11-12-2016

Pieter

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goede offerte, Goed werkt geleverd!

Ontzettend klantvriendelijk heel goed werk afgeleverd.

Uitgevoerd op 08-12-2016

Edgard

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Kwaliteit honderd procent afgewerkt

Komen 100 procent hun afspraak na:
- gebruikte materialen;
- zeer goede afwerking;
- vragen per afgewerkt dak te komen kijken voor de tweede isolatielaag wordt aangebracht, zo kan als er opmerkingen zijn bijgestuurd worden;
- alles wordt uitgevoerd naar de verwachtingen van de klant;

Uitgevoerd op 09-01-2017

Ilse

Dakisolatie

Verbisol Bvba

Aanbevolen door klant

100% tevreden !

correcte prijs, juiste info, stipte planning en zéér goede afwerking door de zaakvoerder zelf.

Uitgevoerd op 18-01-2017

Johan

Dakisolatie

Iso-paint Lauvic

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Professioneel en betrouwbaar.

Heldere, eerlijke uitleg. Prima isolatie-product. Mooi afgewerkt volgens afspraak. Stipt.

Uitgevoerd op 17-01-2017

Marcel

Dakisolatie

Iso-paint Lauvic

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Professioneel, volgens afspraak

Alles netjes en volgens afspraak uitgevoerd
Vlotte samenwerking

Uitgevoerd op 17-01-2017

Jean Pierre

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Tevreden snelheid/kwaliteit/prijs

Goede marktprijs en zeer snelle uitvoering.
Goede kwaliteit en professioneel werk.

Uitgevoerd op 22-12-2016

Eric

Dakisolatie

ERIK ISO-INJECT bvba

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Werken werden zeer netjes en verzorgd uitgevoerd.
Deel van de isolatie diende van de buitenkant via het pannendak uitgevoerd te worden dmv openingen onder de pannen in het onderdak. Hier werden gaten in geboord die na het isoleren weer netjes werden gedicht. Ook de grote driehoekige ruimte achter de opstaande wanden in de slaapkamers boven werden volledig opgevuld met isolatie.

Uitgevoerd op 14-11-2016

Veronique

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Correcte firma met proper werk!

Zeer correcte firma.
Dsisolatie werkt zeer vlot en komen gemaakte afspraken na.
De zaakvoerder is tevens de uitvoerder. Hij is zeer vriendelijk en werkt verzorgt.

Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 02-11-2016

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review