Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Geverifieerde klant

Eerlijk en vlot

De communicatie was top en alles ging heel vlot. Er werd op een eerlijke manier gehandeld. Tevreden met het eindresultaat.

Uitgevoerd op 16-06-2024

Roland

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Prima werk dakisolatie.

Zeer vlotte onderhandelaar die je ook alle info verschaft voor het indienen van de premie die verbonden is aan dit soort isolatiewerken. Alles prima afgewerkt, doet meer dan nodig is.

Uitgevoerd op 13-06-2024

Hendrik

Dakisolatie hellend dak binnenzijde
Geverifieerde klant

Dakisolatie

De werken werden perfect uitgevoerd! Alles volgens afspraak

Uitgevoerd op 13-06-2024

Monique

Dakisolatie
Geverifieerde klant

EPDM Solutions

EPDM Solutions is een eerlijk bedrijf dat werkt met een vriendelijk, vlug en correct team. Ik ben zeer tevreden over het bespreken, plaatsen van isolatie en professioneel plaatsen van een nieuw plat dak. Mooi werk geleverd dank jullie wel.

Uitgevoerd op 10-06-2024

Otgonbat

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Isolatie platdak

Super vriendelijke mensen. Alles is zoals afgesproken gebeurd. 100% aan te raden.
Kwaliteit=EPDM SOLUTIONS

Uitgevoerd op 07-06-2024

Peter

Dakisolatie
Geverifieerde klant

dakisolatie zolder

Snelle respons en vriendelijke onthaal , komt afspraken na .
Goede afwerking binnen de vooropgestelde tijd tegen een concurrentiële prijs.

Uitgevoerd op 07-06-2024

Greet

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Super advies en snelle offerte

We hebben echt zeer deskundig advies gehad door Renotex. Niet enkel over ons dak, maar ze keken ook verder dan enkel dit en hadden ons ook van adviezen voorzien, buiten hun werkzaamheden om.

Offerte is zeer gedetailleerd en dit hebben we wel anders gezien.

Renotex is echt zeer aan te raden op alle vlakken

Uitgevoerd op 29-05-2024

Brend

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Zolder vloerisolatie Knauf Supafill

Top! Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 25-05-2024

Robert

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Uitstekend werk!

Zeer goed werk, proper, op tijd, goede communicatie. Aan te bevelen

Uitgevoerd op 16-05-2024

hubert

Dakisolatie
Geverifieerde klant

correcte spouwmuurisolate

vlot afgewerkt en opgeruimd

Uitgevoerd op 13-05-2024

Martijn

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Betrouwbare vakman

Het is fijn werken met Brent. Communiceert goed, denkt in oplossingen en heeft de uitvoering van de werken tot in detail en voor een prima prijs verzorgd. Bij een volgende klus zou ik hem zonder aarzeling weer inschakelen.

Uitgevoerd op 23-04-2024

Geysen

Dakisolatie
Geverifieerde klant

prima werk

goed en proper gewerkt.
zeker aan te bevelen.
geen hinder veroorzaakt

Uitgevoerd op 23-04-2024

katia

Dakisolatie
Geverifieerde klant

gone with the wind

alles leek goed te gaan… ik heb contact gehad met het bedrijf, we hebben eerst alles telefonisch besproken. Ik heb snel een voorlopige offerte gekregen en daarna zijn we samen de werf ter plaatse gaan bekijken ter bevestiging. Sinsdien wordt er niet meer geantwoord op enig bericht of telefoontje. We blijven in dit geval dus letterlijk in de kou staan!

Uitgevoerd op 15-04-2024

Ingrid

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Zolderisolatie

Heel tevreden over de isolatiewerken dat Kevin en zijn team hebben uitgevoerd.Super vriendelijk en professioneel. Overeengekomen levertermijn gerespecteerd, die heel belangrijk was voor de aanvraag van de EPC premie.
Nu terug wat sparen om later binnen verfwerk te laten uitvoeren.
Ingrid

Uitgevoerd op 11-04-2024

Joris

Dakisolatie
Geverifieerde klant

zeer tevreden

Izoya heeft professioneel en proper werk geleverd voor een correcte prijs.

Uitgevoerd op 10-04-2024

Ivan

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Zolderisolatie

Zeer goede ervaring met izoya, mooi op de afgesproken dag en uur. Proper gewerkt en alles goed opgekuist. Ook de papieren voor de premie goed ingevuld …

Uitgevoerd op 02-04-2024

Geverifieerde klant

Uitstekend werk!

De ervaringen zijn positief over heel de lijn. De firma Klavers reageerde zeer snel en het eerste contact verliep zeer vlot. We hadden meteen vertrouwen en dat is niet geschaad geworden, het werk werd zeer professioneel uitgevoerd. De offerte, die zeer kort na ons contact werd gemaild, was zeer verzorgd en overzichtig. De firma Klavers is prijs-kwaliteit een absolute aanrader!

Uitgevoerd op 31-03-2024

Stephanie

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Dakisolatie

Mooi gedaan en vlot gewerkt.

Uitgevoerd op 31-03-2024

phillipe

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Isolatie garage

Heel goede service voor een correcte prijs

Uitgevoerd op 24-03-2024

Geverifieerde klant

Isolatie

Snelle propere afwerking, alles zoals afgesproken, sympathieke mens

Uitgevoerd op 19-03-2024

Marc

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Tevreden klant

Zeer tevreden👍 stipt in gemaakte afspraken, mooie afwerking, harde werkers, ordelijk en proper opgeruimd, prijs kwaliteit top👌
We raden deze firma zeker aan!
Fam. Van Brussel- Decat Sint-Truiden
Maart 2024

Uitgevoerd op 17-03-2024

Ravi

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Snellere uitvoering

Bart en zijn collega's hebben de klus zeer snel geklaard. Ik raad dit bedrijf aan

Uitgevoerd op 16-03-2024

Geert

Dakisolatie

Robin De Rijcke

Geverifieerde klant

Plaatsen dakisolatie.

Bedrijf werkt correct.
Ik ben een tevreden klant.

Uitgevoerd op 16-03-2024

Luc

Dakisolatie
Geverifieerde klant

zoldervloerisolatie

goede afspraak
correct
goed werk geleverd

Uitgevoerd op 14-03-2024

Ivo

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Zolderisolatie

Snelle en correcte afspraak
Goede en propere uitvoering
Bedankt

Uitgevoerd op 13-03-2024

Nathalie

Dakisolatie

Vaelen Dakwerken BV

Geverifieerde klant

Geen plaatsing

Het vertrouwen is ver te zoeken met deze onderneming.
Dak nog steeds niet geplaatst na 2 afspraken. Neem telefoon niet op , reageert niet op mails of berichten als je hem wil bereiken.
Na contact te hebben gehad met solvari toch teken van leven.
Normaal volgende week plaatsing, ben benieuwd.
Wordt vervolgd ons verhaal met deze onderneming

Uitgevoerd op 11-03-2024

Marc

Dakisolatie
Geverifieerde klant

TOP

over de uitgevoerde werken van VVBRANDE kan ik kort zijn: TOP
goede prijs, prima afwerking, prachtige service

Uitgevoerd op 03-03-2024

Jan

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Isoleren zolder

correcte offerte na bezoek ter plaatse
correcte prijsafspraken
correcte uitvoering
correcte administratie voor aanvraag van de premie

Uitgevoerd op 01-03-2024

Claudine

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Isoleren schuin dak

Heel fijne mensen om mee samen te werken. Super werk geleverd. Netjes uitgevoerd. Zeer correct wat betreft offerte, facturatie en vooral hun werk.
Dank u wel van een heel tevreden klant.

Uitgevoerd op 24-02-2024

Alida

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Isoleren zoldervloer

Heel tevreden over KVC operations. Heel harde werkers, puik werk geleverd binnen de afgesproken tijd.
Heel tevreden over het resultaat en de faire prijs. Een aanrader

Uitgevoerd op 22-02-2024

Filter reviews