Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

IVAN

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Professionalisme op elk vlak!

Alle afspraken correct nagekomen & prima afwerking tot in de kleinste details. Het belangrijkste : Michael - zaakvoerder & installateur - LUISTERT naar de klant en overlegt over alle aspecten van je project. Je weet dus vooraf goed waaraan je begint. Michael legt je ook uit aan welke vereisten je elektriciteitsinstallatie moet voldoen om je warmtepompen te kunnen testen en op volle capaciteit te laten functioneren. (=2 verschillende zaken !) Eventueel kan je elektriciteitsinstallatie definitief aangepast worden NA de installatie van je warmtepompen zodat je voldoende tijd hebt om een elektricien te zoeken.
Michael heeft duidelijk een uitzonderlijk groot communicatief talent. Daar moet je als klant gebruik van maken. In eenvoudige taal wordt uitgelegd en getoond hoe de binnen-units ZELF driemaal per jaar te kuisen. (cfr. tekst & tekeningen in handleiding Daikin)
Tip : Michael verkiest zijn koffie met melk & suiker.

Uitgevoerd op 09-05-2022

Jack

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

prima geregeld en geleverd

goed advies , perfect en snel geleverd , vakkundig geïnstalleerd

Uitgevoerd op 21-03-2022

Walter

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Correct, mooi werk, goede afspraken

Mooi afgewerkt, alle afspraken stipt gevolgd

Uitgevoerd op 25-03-2022

Frank

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer vriendelijk en prima vakwerk

Werk netjes uitgevoerd volgens de afspraken. Vlotte communicatie

Uitgevoerd op 10-02-2022

Mattias

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Heel stipt en goed geleverd werk

Goede communicatie naar het geleverde werk

Uitgevoerd op 01-03-2022

Luc

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Werk is netjes uitgevoerd, waren op het afgesproken tijdstip aanwezig. Was bereikbaar voor vragen en aanpassingen.

Uitgevoerd op 15-03-2022

Dave

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Correct en professioneel

Na goed advies, een Panasonic airconditioning gekozen. Deze werd zorgvuldig geïnstalleerd en de uitleg was bondig.
De service van BaHoTech is zeer correct.

Uitgevoerd op 11-12-2021

Xavier

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Doet wat moet

Alles is gebeurt zoals afgesproken, juiste datum, juiste materialen aanwezig, en alles proper afgewerkt. Niet meer en niet minder, gewoon zoals het hoort!

Uitgevoerd op 14-06-2021

Morris

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

nauwkeurig , vriendelijke plaatsers

Alles is volgens afspraak verlopen , integendeel , nog tien dagen vroeger dan afgesproken. Zeer vriendelijke en behulpzame plaatsers .Hebben alles zeer proper achtergelaten . Een echte aanrader !!!

Uitgevoerd op 16-07-2021

Nancy

Airconditioning installeren of vervangen

alles zoals afgesproken

medewerkers werkten netjes en professioneel waren vriendelijk en voldoend uitleg gekregen

Uitgevoerd op 26-07-2021

Ben

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

correcte afspraken en uitvoering

Alle beloften die gemaakt zijn door de firma zijn correct nageleefd .

Uitgevoerd op 14-06-2021

julien

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

nauwkeurig en op tijd

zeer professioneel op tijd perfect en proper uitgevoerd zeker een aanrader; Zou terug beroep doen op deze firma

Uitgevoerd op 07-06-2021

Roger

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Super engagement en gedrevenheid

Goede communicatie vooraf
Professioneel werk
Helder advies en suggesties ivm het gebruik van de airco

Uitgevoerd op 11-06-2021

Heidi

Airconditioning installeren of vervangen

Airco installatie

Toegekomen om 15h en vertrokken om 20h30
Helemaal uitgelegd .
Werkt super een luxe nu met de warme dagen .
Prijs kwaliteit helemaal in orde

Uitgevoerd op 20-05-2021

Johan

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak

Vlotte communicatie. Beloofde levertermijn is correct. Installatie moet nog gebeuren, ik vul de beoordeling later aan. Mvg.

Uitgevoerd op 14-06-2021

Ivan

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede afspraken

Goed advies de levering en plaatsing moet nog gebeuren. Er heeft ook maar1firma mij gecontacteerd.

Uitgevoerd op 01-04-2021

Werner

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Afspraken correct

Kreeg goed advies, verder afwachten tot de plaatsing ebeurd en dit ook op correcte wijze

Uitgevoerd op 25-02-2021

Thomas

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Tevreden klant!

Alles uitgevoerd volgens afspraak! Heel duidelijke uitleg en foto's.
Baas kwam zelf mee tijdens installatie, volgt alles goed op, prima afwerking!
Probeert je niet de duurste modellen aan te smeren maar is eerlijk naar wat je nodig hebt.
Erg tevereden!

Uitgevoerd op 02-12-2020

Sanne

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Super tevreden!

Na het langskomen voor een zeer duidelijk en uitgebreid offertegesprek, beslisten wij onze airco te laten plaatsen door Favor Cool.
De installatie werd heel nauwkeurig en netjes uitgevoerd. Ze waren vriendelijk en namen ook de tijd voor de uitleg van de werking het toestel. Ook qua prijskaartje vallen ze heel goed mee.
Kortom, een aanrader!

Uitgevoerd op 12-01-2021

Elke

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd!

Professioneel advies .
Professioneel geplaatst.

Uitgevoerd op 04-11-2020

Andre

Airconditioning installeren of vervangen

Wim Rossie bvba

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Op tijd geleverd en keurig afgewerk

goed advies gekregen omtrent toestel en plaatsing

Uitgevoerd op 08-08-18

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review