Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Netty

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Correct en eerlijk

Informatie vooraf duidelijk en klantgericht, geen verkooppraatjes! Uitvoering warmtepomp, vloerverwarming en ventilatie is gedaan bij nieuwbouw in België, zonder toezicht omdat we in Spanje
wonen. Communicatie via mail met Mike Schraepen die alles aanstuurde. ( Een gouden mannetje)
Bij recente storing is herstel snel en correct uitgevoerd.
Ik kan Verisol bij iedereen van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 15-09-2023

Petra

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Afspraak niet nagekomen.

Afspraak om offerte te komen opmaken niet nagekomen. Geen telefonisch contact mogelijk. Nooit meer iets gehoord.

Uitgevoerd op 18-05-2023

Joris

Warmtepomp installeren of vervangen

Geen garantie!

De printplaat van de warmtepomp was kapot. De aannemer blijft facturen sturen en aanmaningen ondanks dat het toestel nog geen 2 jaar oud was en volgens mij recht heeft op standaard Europese garantie op electronische toestellen. Allerlei uitvluchten om de klant schuld te geven die totaal geen verband hebben met de werkelijkeheid gaande van de bliksem die zou ingeslagen zijn tot een probleem met mijn modem.

Uitgevoerd op 30-11-2019

Baan

Warmtepomp installeren of vervangen

Zeer negatieve ervaring

Na plaatsing zonnepanelen regelmatig uitval differentieel schakelaar, was nooit hun schuld tot keurder heeft vastgesteld dat er een verliesstroom zit op de geleverde omvormer. We wachten nu al 2 jaar op een oplossing. Geplaatste warmtepomp werkt maar binnen units hangen scheef en de aanwezige gyproc plafonds zijn beschadigd. Allemaal met de belofte dat dit zou rechtgezet worden. Nemen geen enkel initiatief om contact te nemen en negeren alle boodschappen. Zelfs een aangetekend schrijven wordt weggelachen dat het hun verantwoordelijkheid niet is maar van een bedrijf van een andere vennoot die ondertussen ontslagen is. Dit is een bedrijf die helaas het prototype is van de "cowboy" HVAC installateur en die de naam van vele, die het wel correct willen doen, onderuit haalt. U bent gewaarschuwd !

Uitgevoerd op 11-08-2022

Willem

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Airco's netjes geplaatst

Airco laten plaatsen door deze firma. Zijn correct komen opdagen op dag en uur wat afgesproken was. Hadden 2 dagen werk voor 6 airco toestellen. Alles proper geïnstalleerd zoals we samen hadden afgesproken. Techniekers waren vriendelijk. Kan geen negatieve dingen zeggen.

Uitgevoerd op 25-05-2020

An

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

snel, proper en enthousiast !

Na een duidelijke uitleg van de verkoper Alain EN een bezichtiging van een huis waar deze installatie gebruikt werd, volgde de installatie al snel. Ik merkte amper dat ze bij ons aan het werk waren ! Zo proper, vriendelijk, snel :) Het personeel van Eco-Planet was top !

Uitgevoerd op 07-05-17

Johnny

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig proper zeer tevreden

Zeer goede advies heel vriendelyk doen alle papierwerk om aanvraag te doen betreft premie enz , op korte termyn op myn aanvraag komen plaatsen , proper netje afgewerkt , en goede voordelige prys ! deze bedryf is voor my een aanrader ,deze kunt je 7 op 7 dagen bellen staan altyd klaar goede service voor my 10op10 Heel tevreden over !!

Uitgevoerd op 15-06-20

Dirk

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Een echte aanrader !

Alle afspraken stipt nagekomen. Proper werk, professioneel werk.

Uitgevoerd op 21-01-19

Vera

Warmtepomp installeren of vervangen

Tant EnergySolutions

Geverifieerde klant

Uiterst onbetrouwbare firma!

Wij hebben het contract afgesloten op 31/8/2016 en de werken zijn nog maar gedeeltelijk uitgevoerd. Steeds werden er data voorgesteld maar hield het bedrijf zich niet aan de afspraken. Eens het voorschot betaald zijn ze amper te bereiken en liegen ze over leveringen en plaatsing. Zeer onbetrouwbare firma! Wij namen 7 dagen verlof en er werden enkel wat leidingen gelegd. Ook bestelden we zonnepanelen bij firma Tant, zelfde verhaal behalve wat haken en rails op het dak plaatsen gebeurde er niks. Lees ook de vele klachten op internet!

Uitgevoerd op 08-02-2017

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review