Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Leslie

Warmtepomp installeren of vervangen

Icetech

Geverifieerde klant

Heel tevreden

top

Uitgevoerd op 25-04-2024

Lucien

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Plaatsing warmtepomp lucht-lucht LG.

Zeer goede samenwerking met Favor Cool : plaatsing gebeurde volgens afspraak op een zeer correcte manier. Nette afwerking. Warmtepomp functioneert prima. Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 22-04-2024

WILLY

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Top Firma

ThermaHeat heeft bij mij een warmtepomp water /lucht geplaatst van lg ,Hun vertegenwoordiger Olivier is eerst ter plaatse komen kijken,en paar weken later hebben ze alles geplaatst ,moet zeggen heel deskundig en heel proper afgewerkt, heb mijn gas afgesloten en alles is op de bestaande radiatoren aangesloten, op 40 graden ,werkt prima ,kan mijn woning heel goed verwarmen ,moet wel zeggen is goed geïsoleerd ,wat je uitgeeft is geen verloren geld want je woning is meer waard en deze firma is een aanrader van mij een 10/10

Uitgevoerd op 10-04-2024

Otto Jan

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Perfect en correct

Een bedrijf dat professioneel en zonder uitstel zijn werk gemotiveerd komt uitvoeren. Ook voldoende uitleg wat ergaat gebeuren en hoe alles optimaal werkt. Kortom een bedrijf dat je graag laat komen voor veranderingen. Een topper !

Uitgevoerd op 02-04-2024

Geverifieerde klant

Super

Zowel de snelheid van reageren, de vriendelijkheid van verkoper, plaatser en administratieve medewerkers waren super met 5 sterren te vermelden. De prijs/ kwaliteit is echt super. De snelheid van de plaatsing was ongelooflijk vlug. Heel dikke proficiat voor dit bedrijf wat ik ten zeerste kan aanbevelen

Uitgevoerd op 21-02-2024

kris

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Prima service en uitgevoerd zoals gepland

Vriendelijke en professionele club van enthousiaste mensen. Van offerte tot plaatsing was er genoeg ruimte voor informatie en overleg. De installatie verliep vlot en zoals gepland. De nodige afstellingen achteraf gingen ook zoals gepland.
Aarzel niet om met hen in zee te gaan.

Uitgevoerd op 10-02-2024

Henri

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Best tevreden

Advanced energy is een zeer goed energiebedrijf dat performant en betrouwbaar is.
Goede en planninggebonden service.

Uitgevoerd op 09-01-2024

Pedro

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Great service, professionalism and offer

Bryan and his company offered excellent services, prompt communication, sound advice and very competitive prices, Highly recommended

Uitgevoerd op 09-01-2024

Walter

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Van bij het eerste contact tot bij de uitvoering uiterst professioneel en vriendelijk. Goed advies
en propere afwerking.

Uitgevoerd op 09-10-2023

Netty

Warmtepomp installeren of vervangen

Verisol

Aanbevolen door klant

Correct en eerlijk

Informatie vooraf duidelijk en klantgericht, geen verkooppraatjes! Uitvoering warmtepomp, vloerverwarming en ventilatie is gedaan bij nieuwbouw in België, zonder toezicht omdat we in Spanje
wonen. Communicatie via mail met Mike Schraepen die alles aanstuurde. ( Een gouden mannetje)
Bij recente storing is herstel snel en correct uitgevoerd.
Ik kan Verisol bij iedereen van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 15-09-2023

Petra

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Afspraak niet nagekomen.

Afspraak om offerte te komen opmaken niet nagekomen. Geen telefonisch contact mogelijk. Nooit meer iets gehoord.

Uitgevoerd op 18-05-2023

Joris

Warmtepomp installeren of vervangen

Linea Trovata SunTec

Geen garantie!

De printplaat van de warmtepomp was kapot. De aannemer blijft facturen sturen en aanmaningen ondanks dat het toestel nog geen 2 jaar oud was en volgens mij recht heeft op standaard Europese garantie op electronische toestellen. Allerlei uitvluchten om de klant schuld te geven die totaal geen verband hebben met de werkelijkeheid gaande van de bliksem die zou ingeslagen zijn tot een probleem met mijn modem.

Uitgevoerd op 30-11-2019

Baan

Warmtepomp installeren of vervangen

NoMatec services

Zeer negatieve ervaring

Na plaatsing zonnepanelen regelmatig uitval differentieel schakelaar, was nooit hun schuld tot keurder heeft vastgesteld dat er een verliesstroom zit op de geleverde omvormer. We wachten nu al 2 jaar op een oplossing. Geplaatste warmtepomp werkt maar binnen units hangen scheef en de aanwezige gyproc plafonds zijn beschadigd. Allemaal met de belofte dat dit zou rechtgezet worden. Nemen geen enkel initiatief om contact te nemen en negeren alle boodschappen. Zelfs een aangetekend schrijven wordt weggelachen dat het hun verantwoordelijkheid niet is maar van een bedrijf van een andere vennoot die ondertussen ontslagen is. Dit is een bedrijf die helaas het prototype is van de "cowboy" HVAC installateur en die de naam van vele, die het wel correct willen doen, onderuit haalt. U bent gewaarschuwd !

Uitgevoerd op 11-08-2022

Willem

Warmtepomp installeren of vervangen

Beline

Aanbevolen door klant

Airco's netjes geplaatst

Airco laten plaatsen door deze firma. Zijn correct komen opdagen op dag en uur wat afgesproken was. Hadden 2 dagen werk voor 6 airco toestellen. Alles proper geïnstalleerd zoals we samen hadden afgesproken. Techniekers waren vriendelijk. Kan geen negatieve dingen zeggen.

Uitgevoerd op 25-05-2020

An

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

snel, proper en enthousiast !

Na een duidelijke uitleg van de verkoper Alain EN een bezichtiging van een huis waar deze installatie gebruikt werd, volgde de installatie al snel. Ik merkte amper dat ze bij ons aan het werk waren ! Zo proper, vriendelijk, snel :) Het personeel van Eco-Planet was top !

Uitgevoerd op 07-05-17

Johnny

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig proper zeer tevreden

Zeer goede advies heel vriendelyk doen alle papierwerk om aanvraag te doen betreft premie enz , op korte termyn op myn aanvraag komen plaatsen , proper netje afgewerkt , en goede voordelige prys ! deze bedryf is voor my een aanrader ,deze kunt je 7 op 7 dagen bellen staan altyd klaar goede service voor my 10op10 Heel tevreden over !!

Uitgevoerd op 15-06-20

Dirk

Warmtepomp installeren of vervangen

HM Technics

Aanbevolen door klant

Een echte aanrader !

Alle afspraken stipt nagekomen. Proper werk, professioneel werk.

Uitgevoerd op 21-01-19

Vera

Warmtepomp installeren of vervangen

Tant EnergySolutions

Geverifieerde klant

Uiterst onbetrouwbare firma!

Wij hebben het contract afgesloten op 31/8/2016 en de werken zijn nog maar gedeeltelijk uitgevoerd. Steeds werden er data voorgesteld maar hield het bedrijf zich niet aan de afspraken. Eens het voorschot betaald zijn ze amper te bereiken en liegen ze over leveringen en plaatsing. Zeer onbetrouwbare firma! Wij namen 7 dagen verlof en er werden enkel wat leidingen gelegd. Ook bestelden we zonnepanelen bij firma Tant, zelfde verhaal behalve wat haken en rails op het dak plaatsen gebeurde er niks. Lees ook de vele klachten op internet!

Uitgevoerd op 08-02-2017

Filter reviews