Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

michael

Elektriciens
Geverifieerde klant

Vernieuwing van zekerkast en keuring klaar zetten woning.

Een persoon dat eerlijke en oprecht is.
Zijn werken zijn correct en mooi uitgevoerd, alsof hij aan zijn eigen woning werkt.


Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 18-05-2024

Eddy

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Prima

Correcte plaatsing, afwerking. Vriendelijk personeel. Een aanrader.

Uitgevoerd op 18-05-2024

jos

Dakwerken
Geverifieerde klant

echt mooi

Wij hebben isolatiewerken laten uitvoeren aan het dak en de gevel. Alles verliep zoals afgesproken. De werkmannen waren correct en vriendelijk. Kortom ik word elke dag nog gelukkig als ik nu naar mijn huis kijk.

Uitgevoerd op 18-05-2024

Frederico

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Topbedrijf.

Professioneel, vriendelijk en ervaren vakmannen.
Expert bedrijf voor alle vochtproblemen !!!

Uitgevoerd op 17-05-2024

Lucas

Dakwerken
Geverifieerde klant

Onbetrouwbaar

Sinds de ondertekening van het contract EN betaling van het voorschot (vorig jaar) is er nog NIETS gebeurd.
De verkoper en de persoon die de werfleider ging worden zijn ontslagen door Cralux. Het vertrouwen in de firma Cralux is ver zoek.
Ik ben benieuwd in hoeverre ik mijn voorschot kan terugkrijgen want ik heb er geen goed oog in !!!!

Uitgevoerd op 17-05-2024

Therese

Dakwerken
Geverifieerde klant

Pannendak+ plat dak

Fantastisch werk geleverd en mooi eindresultaat. Vriendelijke werkers desondanks de taalbarrière, Google translate is dan een live-line!
Eén serieus minpunt : onverwachte hoge meerkost voor de volledig nieuwe houten dakconstructie die vooraf niet werd gedetecteerd door de vertegenwoordiger bij plaatsbezoek.
Zij zijn hierbij wel flexibel geweest...
Ook in de aanloop vóór de werken was de communicatie met Cralux-secretariaat chaotisch, té veel verdeelde verantwoordelijkheden! Maar 'ad-hoc' werden steeds opties aangeboden... De stress lijkt nu 'obsolite'...

Uitgevoerd op 17-05-2024

Gwenny

Nieuwe vloer leggen
Geverifieerde klant

Perfecte service!

Onze vloer werd perfect hersteld en alle gemaakte afspraken werden vlotjes nagekomen.

Uitgevoerd op 17-05-2024

Patrick

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

airco reparatie

Ik had een reparateur gevraagd omdat er een storend geluid uit de airco unit kwam. Er is iemand van de firma Busschaert gekomen, en die wou me direct een nieuwe unit verkopen met exkuus dat dit merk niet meer bestaat, en dat er geen onderdelen meer van verkrijgbaar zijn. ( hij was geen reparateur maar een verkoper) Hij heeft de unit zelfs niet opengedaan. Ik heb dan zelf de firma Raets opgebeld. Die zijn de dag erop gekomen, de unit opengedaan, 1 vijs vastgedraaid, en het probleem was opgelost. Dit heeft 10 minuten geduurd. Dus was ik tevreden van Busschaert? NEEN

Uitgevoerd op 17-05-2024

Patrick

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

airco reparatie door firma busschaert

Ik had een airco technieker gevraagd omdat de unit een storend geluid maakte. Jullie hebben me firma Busschaert gezonden. In de plaats van een technieker heb ik een verkoper van Busschaert over de vloer gekregen die de airco unit niet eens heeft opengedaan. Hij wou gewoon een nieuwe verkopen. ( met excuus dat the merk dat ik heb niet meer bestaat en de onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn ) Ik heb zelf de firma Raets opgebeld, die stond er de dag daarop, die heeft de unit opengedaan, , 1 vijs vastgevezen , en problem solved op 10 minuten. Dus ben ik tevreden van de technieker van Busschaert? NEEN ( was verkoper, geen technieker )

Uitgevoerd op 17-05-2024

Leo

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Snel

Steeds vlot telefonisch bereikbaar. Kwamen afspraken na. Voor de premie werd vroeg genoeg de aanvraagformulieren verzonden.
De laatste dag, na het vele regenen, een zonnige maandag. Met veel man om de crepi op 1 dag mooi te hebben afgewerkt. Alles nadien netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 17-05-2024

Geverifieerde klant

dak zo goed als nieuw

Prettige, professionele ervaring, zowel qua offerte als qua afspraken en kwaliteit van het geleverde werk. We zijn zeer tevreden over ons gereinigde en opnieuw geverfde dak!

Uitgevoerd op 16-05-2024

Franky

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Myn zonepaneelen

Een goed team en mooie afgewerkt een goed overleg mee
Gehad . En alles mooie afgewerkt

Uitgevoerd op 16-05-2024

Cindy

Schoorsteen
Geverifieerde klant

Renoveren schouw

Top firma.

Uitgevoerd op 16-05-2024

Robert

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Uitstekend werk!

Zeer goed werk, proper, op tijd, goede communicatie. Aan te bevelen

Uitgevoerd op 16-05-2024

Schilderwerk +plaatsing laminaat

Professionele eenmanszaak. Werken werden heel goed uitgevoerd binnen beloofde tijdsspanne. Aanrader

Uitgevoerd op 16-05-2024

Fred

EPC keuring
Geverifieerde klant

EK

Prima service.

Uitgevoerd op 16-05-2024

R. A.

Pleisterwerk
Geverifieerde klant

bepleisteren van de woonkamer/ hal

er werd zeer hard gewerkt door de medewerkers, snelle en correcte reactie.

Uitgevoerd op 16-05-2024

Martijn

Aannemers
Geverifieerde klant

verwijderen van oude Chape

Dl-Vloeren heeft de vloer snel en net kunnen verwijderen.

Uitgevoerd op 16-05-2024

Peter

Conform maken elektrische installatie

Snel antwoord en keuring helemaal in orde :)

Uitgevoerd op 15-05-2024

Claude

Borne de recharge

Super travail. Merci Tommy !

Uitgevoerd op 15-05-2024

Clodagh

Very good experience

Tommy installed an electrical panel in my house. I am very satisfied with the work done. I would recommend him.

Uitgevoerd op 15-05-2024

Geverifieerde klant

Vestairekast op maat bij Wood and partners

Was een klein project en dacht eerst in deze nis gaat het niet de moeite zijn en ben er toch mee doorgegaan en moet zeggen de ruimte van de vestiarekast is zo handig en kan er meer in kwijt dan ik dacht. In december 2023 is ze geplaatst, en toen ze vertrokken was alles netjes achtergelaten! We zijn bijna 6maanden verder en qua degelijkheid, TOP! Gene minuut spijt van gehad. Woods en partners zijn heel redelijk van prijs en kan ze iedereen aanraden. Volgende keer als ik weer maatwerk nodig heb ik bel ze meteeen! Super tevreden!👍

Uitgevoerd op 15-05-2024

Ann

Waterontharder installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Goede service

Eerst komen ze kijken waar ze de waterontharder best plaatsen.Het plaatsen gebeurt heel professioneel. Na één week komen ze nog eens nakijken of het goed functioneert. Op waterontharder plakt een sticker met telefoonnummers zodat je altijd iemand kunt bereiken.

Uitgevoerd op 15-05-2024

Jeroen / Sylvie

Keuken renoveren
Geverifieerde klant

keukenrenovatie

Correcte communicatie en afspraken.
Netjes afgewerkte keuken.
Vriendelijk personeel.
Snel en proper gewerkt.
Correcte prijs.

Uitgevoerd op 15-05-2024

Tiffany

Dakwerken
Geverifieerde klant

Dakrenovatie

Wij hadden ervoor een slechte aannemer en dus veel miserie gekend, waterinfiltraties tot rechtszaak. Het was voor ons zeer moeilijk om opnieuw een aannemer te vertrouwen. MSM group heeft ons leven veranderd. Vanaf het eerste contact met de vertegenwoordiger Christoph hadden we al een zeer goed gevoel. De werfleider Ruslan is een man uit de duizend. Hij is een heel sympathieke en empathische persoon die luisterde naar ons verhaal en ons bijstuurde waar nodig. Hij vroeg telkens ons mening tijdens de werken en betrok ons overal in. De vaklui waren altijd heel vriendelijk, ze kennen perfect hun stiel en lieten de werf altijd proper achter.
Met hart en ziel hebben ze aan dit project gewerkt. Wij zouden dan ook iedereen aanraden om met hen in zee te gaan, hiervan krijg je geen spijt. We zijn super fier en blij met het resultaat! Steven & Tiffany

Uitgevoerd op 15-05-2024

Geverifieerde klant

Perfect

Correct in afspraken
Perfecte uitvoering van de werken
Aanrader !!

Uitgevoerd op 15-05-2024

Alain

Schrijnwerken
Geverifieerde klant

Prachtig maatwerk

Mooi maat werk, perfect afgewerkt en alles volgens afspraak verlopen.
Ik kan deze firma aanraden als je vakmanschap zoekt.

Uitgevoerd op 15-05-2024

Eddy

Schoorsteen
Geverifieerde klant

professioneel

vlotte, degelijke afwerking van de klus. klantgericht, vlotte communicatie. Op de afspraak.

Uitgevoerd op 15-05-2024

Lucas

Hellend dak renoveren of isoleren vanaf buitenkant
Geverifieerde klant

Stress

MSM heeft ons van in 't begin van de dakwerken stress en kopzorgen bezorgd. Geen of foute communicatie, afwezige werfleider, bijkomende schade, foutieve afwerkingen en klungelige oplossingen voor iets dat kapot werd gemaakt en ga zo maar verder. Na veel stress, een heel opgemaakt dossier met bewijsstukken en een officiële ingebrekestelling is alles uiteindelijk wel in orde gekomen, maar ik hou mijn hart vast voor wanneer ik ooit een eventuele herstelling onder garantie zou nodig hebben. Wanneer ik in mijn volgende woning nog eens dakwerken moet laten uitvoeren, zal dit helaas niet door MSM Group gebeuren.

Uitgevoerd op 15-05-2024

Jan

Laadpaal
Geverifieerde klant

ok

goede afspraken, net werk

Uitgevoerd op 14-05-2024

Filter reviews