Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Shawn-michael Hoppe

Vloerisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Vakkundig gebeurt!

Opzich qua werk geen problemen , alles perfect afgeplakt voor het spuiten en chappen.
Totaal geen opmerkingen erover.
Opzich lijkt alles goed !

Uitgevoerd op 14-07-2020

Jaap Veenendaal

Vloerisolatie

Duurzaam Vlaanderen

Professioneel en snel werk geleverd

Goed werk afgeleverd in korte tijd

Uitgevoerd op 09-06-2019

Alfons Simons

Vloerisolatie
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden prijs en kwaliteit

Zeer goed advies gekregen en uitleg het werk werd netjes uitgevoerd door profesioneel personeel ook werden alle afspraken nagekomen

Uitgevoerd op 17-01-2017

Staf Geudens

Vloerisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed werk geleverd en op afspraak

Alles was oké , vriendelijk en gaf goede uitleg

Uitgevoerd op 21-12-2016

Lieve Aegten

Vloerisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig .proper.vriendelijk.

Zeker aan te bevelen.

Uitgevoerd op 01-12-2016

Antoine Van de Weghe

Kruipkelderisolatie

Ecocoon BVBA

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Alles volgens afspraak en perfect.

Van de verkoper kreeg ik zeer goed advies en van de de mensen op de werf werd het werk perfect en volledig naar wens uitgevoerd.

Uitgevoerd op 21-11-2016

Bart Snacken

Vloerisolatie

Ecocoon BVBA

Triestig verloop

Bij aanvang was alles ok. Tot we vaststelde dat we geen recht hebben op de premie van de overheid. Dit was thans per mail bevestigd door vertegenwoordiger ( met 5 jaar ervaring ). Nadien krijg je de volle lading over je door de planner. Al een geluk dat we het op mail hadden staan en hebben we een kleine ( minder dan de helft van de premie ) gecompenseerd gekregen.
Het ergste van al is dat men niet menselijk handelt en dat de gene die de fout gemaakt heeft ( de vertegenwoordiger ) niets meer heeft laten horen. Zelfs geen sorry.

Uitgevoerd op 16-09-2016

Tim Mertens

Vloerisolatie
Aanbevolen door klant

Mooi afgeleverd werk

Goede info en alles zoals afgesproken

Uitgevoerd op 17-09-2015