Werkzaamheden van een elektricien

(18 Reviews)
1062

Elektriciteit kunt u zelf aansluiten, maar het is een gespecialiseerde klus die gevaarlijk kan zijn. Een elektricien helpt u graag, waardoor het krijgen van een stroomschok en het ontstaan van kortsluiting u bespaard blijven. Om er zeker van te zijn dat alle elektriciteit in uw woning goed is aangelegd, raden we u aan de werkzaamheden uit te laten voeren door een elektricien.

Werkzaamheden van een elektricien

Een elektricien doet een hoop en de werkzaamheden zijn behoorlijk uitgebreid. In principe regelt een elektricien alles in uw huis dat te maken heeft met elektriciteit. Of het nu gaat om een stopcontact, verlichting of een huishoudelijk apparaat als een wasmachine. Daarnaast weet de elektricien precies wat er in een meterkast gebeurt. De elektricien legt elektra aan, onderhoudt de meterkast of legt deze aan en kan groepenkasten aanleggen en onderhouden.

De bedrading vervangen

Sommige huishoudens hebben nog steeds ouderwetse stoffen bedrading. Eigenlijk is dit niet meer verantwoord. Hetzelfde geldt voor huizen met oude leidingen. Als dit ook in uw woning het geval is, kunt u de leidingen en de bedrading het beste laten vervangen.

Het aansluiten van verlichting

Verlichting aansluiten is een vaak voorkomende klus die een elektricien uitvoert. Een elektricien kan u goed informeren over de mogelijkheden om goede verlichting in uw woning te hebben. We raden u aan niet zelf de verlichting aan te gaan sluiten als u er geen ervaring mee heeft. Maak gebruik van kennis en expertise van de elektricien, zodat u het beste eindresultaat krijgt en de veiligheid is gewaarborgd.

Stroomstoringen

Een stroomstoring kan altijd gebeuren, bijvoorbeeld door een doorgebrand draadje of door kortsluiting. Zodra een storing zich voordoet, slaat de stop eruit. Daarmee bent u beschermd tegen verdere schade aan uw elektriciteitsnetwerk. De meeste elektriciens hebben een storingsdienst die dag en nacht bereikbaar is.

Offerts elektriciens vergelijken?

Heeft u een elektricien nodig? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes, dan brengen wij u in contact met de bij ons aangesloten elektriciens.

Eerder bekeken pagina's