Voordelen domotica

1061

Bent u wel eens weggegaan terwijl uw verlichting nog brandde en heeft u wel eens gebaald toen u een ijskoud huis binnenkwam? Dankzij domotica zijn dit soort dingen verleden tijd! Als u investeert in domotica, verhoogt u uw woongemak aanzienlijk.

Lagere energiekosten

Met één druk op de knop kunt u alle lampen in uw woning uitschakelen als u niet thuis bent. Ook als u bedenkt dat u uw verwarming aan heeft laten staan, kunt u dit op afstand uitschakelen. Dit betekent dat uw energiefactuur lager uit zal vallen!

Meer gemak

U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Wilt u de poorten openen zonder uw fiets te hoeven parkeren of uit de auto te komen? Vindt u het ook zo gaaf als u in de film ziet hoe de gordijnen automatisch sluiten? Vanuit bed de verwarming in de woonkamer een paar graden hoger zetten of de verlichting uitschakelen?

Verhoogd veiligheidsgevoel

Dankzij domotica kunt u uw huis er altijd bewoond uit laten zien en inbrekers afschrikken. Door bijvoorbeeld lichtsensoren in uw tuin en het automatisch aan laten gaan van uw lampen met een tijdschakelaar, schrikt u gauwdieven af. Mocht er trouwens echt iets misgaan en een inbreker is uw huis binnengekomen, dan kunt u een signaal krijgen op uw mobiele telefoon.

Eerder bekeken pagina's