Offertes hr-ketel

(32 Reviews)
1053

Bent u op zoek naar een nieuwe HR-ketel? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de prijs. Via Solvari kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen en komt u in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten.

Een hoogrendementsketel (hr-ketel) maakt efficiënt gebruik van de waterdamp die vrijkomt bij het verbranden van gas. Een gewone cv-ketel voert deze damp af, maar de hr-ketel benut deze warmte juist om water opnieuw te verwarmen. Zo is uw hr-ketel energiezuiniger en beter voor het milieu dan een gewone cv-ketel.

Investering hr-ketel

Wat u precies betaalt voor uw hr-ketel hangt af van uw wensen en welk type u kiest. Voor gemiddeld €1.500 worden al goede hr-ketels verkocht. Afhankelijk van wat u precies wilt kan de prijs uiteraard hoger uitvallen.

Terugverdientijd hr-ketel

Een hr-ketel verdient zichzelf goed terug. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt en hoe zuinig uw hr-ketel precies is, bespaart u gemiddeld €300 per jaar. Binnen 7 jaar zou u de hr-ketel terugverdiend hebben. Een hr-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee, dus dan zou u 8 jaar van pure winst profiteren!

Offertes hr-ketel vergelijken

We raden u aan altijd offertes te vergelijken als u besluit te investeren in een hr-ketel. Niet alleen om te vergelijken op prijs, maar ook op advies en service. Welke hr-ketel wordt u aangeraden en waarom? Wat voor service wordt geleverd? Hoe zit het met garantie en moet u een onderhoudscontract afsluiten?

Eerder bekeken pagina's