Brandalarm zakelijk

(22 Reviews)
1720

Brand in een bedrijfspand kan onherstelbare schade aanrichten. Dure apparaten worden verwoest, belangrijke documenten gaan verloren en de plek waar gewerkt moet worden is wellicht niet meer te betreden. Het is dus van belang om de juiste maatregelen te treffen wanneer het gaat om brandveiligheid. Met een brandalarm krijgt u een melding van de brand voordat de schade onherstelbaar is.

Soorten brandalarmen

Brandalarmen zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen zoals rookmelders, warmtemelders en koolmonoxidemelders. Tevens is er onderscheid te maken tussen losse brandmelders en systemen waarvan de brandmelder verbonden is met een meldkamer. In dat geval wordt er gelijk een melding gemaakt van de brand, zelfs wanneer er niemand in het bedrijfspand aanwezig is.

Offertes vergelijken voor een brandalarm in uw bedrijfspand?

Wilt u goed voorbereid zijn op brand in uw bedrijfspand? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan voor brandalarmen. Zo komt u in contact met maximaal 5 bedrijven die u verder kunnen helpen en uw bedrijfspand kunnen voorzien van een brandalarm.

Eerder bekeken pagina's