Zo maakt u van Moederdag de leukste dag

Numan
Numan Okan
vrijdag 12 mei 2017, Geschatte leestijd 2min

Bent u nog op zoek naar het mooiste cadeau voor Moederdag? Zondag 14 mei mogen we onze moeders in het zonnetje zetten en hoe kan dat beter dan met mooie en lieve presentjes? Wij maken het u graag makkelijk. En dan niet alleen op het gebied van klussen in huis! In deze blogpost vindt u de beste tips voor Moederdag.

5x de mooiste cadeaus

Uw moeder in de watten leggen kan nog een knappe uitdaging zijn. Wat is er nu populair? Met welke cadeaus kunt u aankomen? Om u te helpen, hebben we vijf ideeën voor u op een rij gezet.

Upgrade voor de slaapkamer: nieuw beddengoed!

Als ik naar mijn eigen moeder kijk, weet ik dat zij het altijd erg leuk vindt om zo nu en dan een nieuw dekbedovertrek aan te schaffen. Door de ruime keuze in soorten, kleuren en stijlen zit er gegarandeerd ook één tussen die uw moeder vast geweldig zou vinden! Mocht u stiekem geen tijd hebben om naar de winkel te gaan, dan kunt u tegenwoordig simpel vanuit uw luie stoel het beddengoed online bestellen en thuis laten bezorgen, ideaal!

Extra sfeer in huis? Nieuwe verlichting!

Het is algemeen bekend dat vrouwen vaak gek zijn op sfeerverlichting. Een lamp kan al een wereld van verschil maken in huis. Kan uw moeder wel wat nieuwe verlichting in huis gebruiken? Hier vindt u de mooiste sfeerverlichting!

Leuke kussens

Om een dikke kus van uw moeder te krijgen, kunt u haar eerst zelf een kussen geven. Er zijn heel veel leuke kussens beschikbaar, bijvoorbeeld met een lieve boodschap erop. U kunt natuurlijk ook zelf een wit kussen bestellen en creatief met een stift aan de slag gaan, om het zo nog persoonlijker te maken!

Sfeervol deken voor op de bank

Een mooie, nieuwe deken is een geweldig cadeau. Het kan net even die extra sfeer in huis creëren en daarnaast goed dienen om lekker onder weg te kruipen op de bank. In combinatie met een aantal leuke kussens zal uw moeder dit een zeer plezant cadeau vinden!

Een lekker geurtje doet wonderen

Een geurkaars in huis geeft een warm en fijn gevoel, het zorgt voor een prettige sfeer en dat is precies waar u uw moeder blij mee kunt maken. Kies een geur die uw moeder plezant vindt, zodat zij hier lekker van kan genieten in haar eigen huis!

Maak zelf een cadeau én haar dag

Iets waar veel moeite en liefde in zit, vinden moeders altijd grandioos. En als ze er dan ook nog eens iets aan heeft, zit u helemaal gebakken. Over 'gebakken' gesproken: maak een mooi keukenschort voor haar! Het enige wat u nodig heeft is een wit keukenschort (of een patroon en een naaimachine en handige vingers) en stiften. Maak het lekker persoonlijk. Elke keer als ze het schort aantrekt, denkt ze met liefde aan u.

Een ander leuk idee is om het huis vol te plakken met korte berichtjes. Zo krijgt uw moeder de hele dag kleine lieve verrassingen. Uw moeder kan niet vaak genoeg horen hoe gek u op haar bent! Zorg dat u een blokje met zelfklevende papiertjes heeft en schrijf op elk papiertje iets liefs, leuks, hartjes, complimenten en bedankjes. Plak het huis helemaal vol op Moederdag. Nog voordat ze wakker is of thuiskomt, zodat ze ook echt overal in huis moet kijken om alle papiertjes te vinden. Zorg ervoor dat u sommige briefjes goed verstopt, zodat ze misschien nog dagen na Moederdag papiertjes terug vindt.

Oeps… vergeten?

Bent u vergeten iets voor Moederdag te kopen en is het nu te laat om nog een cadeau te scoren of zelf iets te maken? Wellicht kunt u uw moeder helpen bij het realiseren van haar droomhuis. Als u zelf niet zo handig bent, kunt u haar gewoon gratis en vrijblijvend in contact brengen met specialisten die haar klus uit kunnen voeren.Gerelateerde artikelen