Woninginbraak: alle cijfers op een rij!

Lorenzo
Lorenzo Fioraliso
donderdag 21 maart 2019, Geschatte leestijd 1min

Elke 10 minuten een woninginbraak. Dit geeft aan dat er jaarlijks nog enorm veel inbraken zijn in Vlamingen. Een mogelijke verklaring voor het nog steeds grote aantal inbraken is dat de economie aantrekt en er bij veel mensen veel waardevollen spullen te halen valt. Gelukkig blijft het procentueel aantal inbraken per jaar gestaag dalen. 

Toch onderschatten veel mensen het aantal inbraken en de verschillende gevolgen van zo'n inbraak. Het is belangrijk om je bewust te zijn van het feit dat woninginbraak helaas nog erg vaak voorkomt. Om een duidelijk en kort overzicht te geven met feiten over woninginbraak en verschillende bijbehorende cijfers, hebben wij een infographic ontworpen. De infographic, die hieronder is weergegeven, geeft een beeld van de feiten met betrekking tot een woninginbraak. Lees en download (en deel) eventueel deze infographic en bijbehorende brochure!

Deel deze infographic:

Alarmsysteem offertes ontvangen?

Ben je bewust van het feit dat een woninginbraak jou elk moment kan overkomen en van plan om een (uitgebreid) alarmsysteem aan te schaffen? Solvari stelt je graag voor aan de beschikbare specialisten in jouw regio. Om de beste keuze te maken tussen de verschillende alarmsystemen en aanbieders, raden wij het aan om offertes te vergelijken voor alarmsystemen, om zo tot de beste keuze te komen. Vraag gratis en vrijblijvend alarmsysteem offertes aan en streef naar een veilige woonomgeving. 

Vergelijk gratis offertes