Winters wonen

Johan
Johan Hazenbroek
donderdag 07 januari 2016, Geschatte leestijd 1min

Krijgen we dan toch nog een echte winter? Deze week begon al flink kouder dan voorgaande weken... krijgt u nu ook zin om de kerstvakantie te verlengen met minimaal een maand of twee en die tijd in warmte door te brengen?

Wij zien dat wel zitten in ieder geval. Twijfelt u over een zonvakantie om deze barre tijden door te komen? Het kan veel goedkoper, want met deze tips creëert u genoeg warmte voor uw droomhuis!

Trend: cocoonen

Volgens de trendwatchers is cocoonen dé trend van 2016. Lekker wegkruipen in een wollig en warm plaid. Het gevoel van een over-sized trui en nieuw beddengoed.

Trend: gelaagd comfort

Omgeven worden door tinten die u ook ziet als u door uw cappuccino roert of van roze avond wolken. Prachtige combinaties met poedertinten en zachtroze (terug van weggeweest!). Combineer wollige kussen met deze kleurcombinaties voor het optimaal gelaagde comfort om in neer te ploffen.

Knusse hoekjes

Creëer een hoekje voor een boekje met kaarsen, kandelaren, woonaccessoires van marmer (trendmateriaal 2016) en nestel hierin. Een stukje geborgenheid waar u rustig van thee kan genieten en van dat ene boek dat al veel te lang in de kast stof heeft liggen happen.

En als kers op de taart: vergeet vooral de kaarsen en kandelaren niet! Want niemand zit tijdens deze knusse dagen te wachten op het veel te felle licht van een tl-lamp.

Mocht u het nog steeds koud hebben of last hebben van tocht waardoor de kaarsen uitwaaien, dan is het tijd om eens naar de isolatie van uw huis te kijken - anders blijft u stoken en betaalt u nog steeds te veel voor de energierekening. Geld dat u beter kan uitgeven aan bijvoorbeeld mooie woonaccessoires of vakanties…Gerelateerde artikelen