Solvari is jarig en wie jarig is trakteert!

Sharon
Sharon van Dijk
woensdag 20 januari 2021, Geschatte leestijd 1min

Bij Solvari zetten we alles op alles om woningeigenaren te helpen bij het verbeteren van hun woning. Om u goed op weg te helpen geven we in samenwerking met Homeview-Pro een Woningscan ter waarde van €375,- gratis weg op Facebook!

Nu meedoen ->

Wat houdt de Woningscan in?

De Woningscan van Homeview-Pro is een grondige check-up van uw woning. Tijdens de scan loopt u samen met een expert van Homeview-Pro door het huis en wordt er gebruik gemaakt van geijkte onderzoekstoestellen. Zaken die doorgaans met het blote oog niet zichtbaar zijn, zoals koude bruggen of vochtproblemen, komen bij de Woningscan wel aan het licht. Geen gokwerk, maar wetenschappelijk onderbouwde adviezen! Op basis van de uitkomst van de woningscan ontvangt u een adviesrapport. Wanneer u na de woningscan werk wil maken van het verduurzamen van uw woning, dan bent u bij Solvari aan het juiste adres. Via Solvari vergelijkt u gratis en vrijblijvend offertes van deskundige installatiebedrijven bij u in de buurt.

Wilt u weten wat u kunt verwachten van de woningscan?

Download hier een voorbeeldscan met advies

Hoe kan ik deelnemen aan de winactie?

Deelnemen aan de winactie is heel simpel. Het enige wat u hoeft te doen is onder ons Facebookbericht te reageren waarom u de Woningscan wil winnen en het bericht te liken. Deelname is geheel gratis.

Winactie voorwaarden

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

De actie loopt t/m zaterdag 6 februari 2021 en de winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 8 februari 2021. De bekendmaking zal plaatsvinden op de Facebookpagina van Solvari. We nemen rechtstreeks contact op met de winnaar.Gerelateerde artikelen