Wespenoverlast in Brussel

Solvari
Solvari Blog
donderdag 22 april 2021, Geschatte leestijd 1min

Brussel is een stad die over diverse populaire bezienswaardigheden beschikt. Van een populaire dierentuin tot de wereldberoemde haven. De stad trekt publiek en dat is uiteraard gunstig voor de economie van de stad. Echter, door dit publiek komen er ook meer wespen naar de stad toe. Wespen zijn namelijk dol op de lekkernijen die de bezoekers nuttigen. Het grote aantal stadsbezoekers zorgt dus helaas ook voor wespenoverlast in de stad.

Schakel een wespenbestrijder in

Ondernemers in Brussel zijn vanzelfsprekend niet blij met de wespenoverlast. Wanneer de temperaturen stijgen en het aantal zonuren per dag toeneemt, gaan mensen er massaal op uit. Ondernemers profiteren hiervan. Vooral restauranthouders zijn gezegend met hoge omzetten op de zomerse dagen. De terrassen stromen op zonnige dagen namelijk vol. Van zomerse drankjes tot ijscoupes; het wordt allemaal genuttigd op de terrassen.

Helaas trekken deze zomerse versnaperingen ook wespen aan. Vooral als er een wespennest in de buurt is gevestigd, is de overlast niet te overzien. De insecten doen zich tegoed aan alles wat op tafel staat. Eenieder die de wespen weg probeert te jagen, kan rekenen op een gemene steek. De wespen zorgen bij ondernemers dus voor veel overlast.

Wespen bij jou thuis

Niet alleen de ondernemers ondervinden hinder van de zwart-gele insecten. Ook als inwoner van Brussel kun je met wespenoverlast te maken krijgen. De wespen beperken zich namelijk niet alleen tot de terrassen. Ook tuinen en zelfs woningen blijken populair. Het komt regelmatig voor dat wespen een wespennest bij mensen thuis bouwen.

Is dit jaar jouw woning uitgekozen als plek voor een nest? Schakel dan direct wespenbestrijding in als je het wespennest ontdekt. De wespen kunnen jouw wooncomfort behoorlijk aantasten. Een snelle en effectieve bestrijding is dan ook gewenst. De professionele wespenbestrijder begrijpt dit en zal daarom snel ter plaatse zijn om jou te helpen.

Wat zijn de kosten?

Het komt regelmatig voor dat mensen wat huiverig zijn bij het inschakelen van een wespenbestrijder. Ze zijn bang dat ze voor onevenredig hoge kosten komen te staan. Maar dit is niet het geval al je kiest voor een professionele wespenbestrijder. Uiteraard kost een professionele wespenbestrijding geld. Er moeten, net zoals voor ieder ander beroep, arbeidsuren betaald worden. Tevens betaal je voor de professionele materialen die gebruikt worden.

Deze kosten staan allemaal in verhouding tot de gebruikte middelen. Ieder wespennest is anders en dus bestaat er niet één vaste prijs. Wel geldt voor alle prijzen dat ze schappelijk en in verhouding zijn. Stel professionele wespenbestrijding dan ook nooit uit vanwege de kosten, maar kies voor een veilige woonomgeving.Gerelateerde artikelen