Wereldbespaardag: wij onthullen de laatste twee bespaartips!

Solvari
Solvari Blog
vrijdag 28 oktober 2016, Geschatte leestijd 2min

Maandag is het dan eindelijk Wereldbespaardag. Deze week zijn we alweer aanbeland bij onze laatste twee bespaartips. Volgende week zullen we alle besparingen voor u op een rij zetten zodat u eindelijk kunt zien wat u in totaal zou kunnen besparen. Met alle besparingen bij elkaar kunt u weer mooi allerlei andere leuke dingen doen, dus laat die dure vakantie maar komen!

Bespaar honderden euro’s met spouwmuurisolatie


Met spouwmuurisolatie valt er veel winst te behalen. Als u de spouwmuur laat isoleren zorgt dit ervoor dat de warmte perfect binnen blijft en er geen kou meer door de muren naar binnen kan komen. Zonder spouwmuurisolatie verliest u namelijk wel zo’n 35% van de warmte uit uw woning.

Jaarlijks €500 besparen op uw energiefactuur én geen onderhoudskosten

Naast deze besparing is de terugverdientijd van uw investering in spouwmuurisolatie ook vrij kort. Doordat u jaarlijks honderden euro’s bespaart is de investering snel terugverdiend. De gemiddelde terugverdientijd voor spouwmuurisolatie ligt op 3,5 jaar. Uiteraard is de terugverdientijd wel afhankelijk van uw persoonlijke situatie: het aantal personen in uw huishouden en de stookfrequentie kunnen de terugverdientijd korter of langer maken.
Ook goed om te weten is dat u met spouwmuurisolatie gelijk rekening houdt met het milieu. U stoot namelijk minder CO2 uit met spouwmuurisolatie wat goed is voor het klimaat!

Om het isoleren van uw spouwmuur nog aantrekkelijker te maken hebben we een superleuke actie opgezet. U maakt namelijk kans op €500 korting wanneer u uw spouwmuur laat isoleren door een van de aangesloten experts bij Solvari. Waar wacht u nog op?

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes voor spouwmuurisolatie! »

Geen koude voeten meer met vloerisolatie


Het wordt alweer wat kouder en de winter staat voor de deur, dat betekent dat we de kachel ook weer gaan opstoken. Wilt u er deze winter graag warm bij zitten zonder koude voeten? Dat kan met vloerisolatie! Met vloerisolatie wordt de warmte in uw woning langer vastgehouden waardoor de cv-ketel minder hard hoeft te werken om de temperatuur in huis op peil te houden.

Vloerisolatie brengt ook nog veel andere voordelen met zich mee. Zo zorgt vloerisolatie naast de besparing op uw energiefactuur ook voor een fijner wooncomfort en wordt de waarde van uw huis aanzienlijk verhoogd.

Bespaar tot wel €250 per jaar op uw energierekening met vloerisolatie!

Daarnaast is het laten plaatsen van vloerisolatie zo gedaan. De klus is al binnen één dag geklaard! Vaak wordt vloerisolatie aangelegd via de kruipruimte in uw huis. Zo hoeft de vloer of vloerbedekking er niet uit en zult u vrijwel geen rommel in huis overhouden. Allemaal voordelen op een rij zodat u snel kunt profiteren van de voordelen van vloerisolatie.

In Vlaanderen is er op dit moment ook premie beschikbaar voor isolatie. Per geïsoleerde vierkante meter krijgt u €6 aan premie. Er is verder geen maximum gesteld aan het totale premiebedrag maar de minimale Rd-waarde moet wel 1,2 m2 K/W zijn. De premie is ook beschikbaar voor spouwmuurisolatie! Wees er wel snel bij, want de premies zullen verlaagd worden in 2017. Voor de exacte premie die u kunt ontvangen of voor andere vragen moet u bij uw netbeheerder zijn. Wie dit is kunt u navragen bij uw gemeente. De netbeheerder kan u precies vertellen aan welke voorwaarden u moet voldoen voordat u in aanmerking komt voor de premie. Ik zou zeggen, tel uit uw winst!

Ontvang nu gratis offertes voor vloerisolatie! »

Totale besparing van deze week:

De totale besparing met deze twee isolatievormen ligt op minimaal €750 per jaar. Door de beschikbare isolatiepremies en doordat u vrijwel geen onderhoudskosten hebt kan dit bedrag voor u nog veel hoger uitkomen!

Wilt u graag terugblikken op de bespaartips van de afgelopen weken? Dat kan:

Aankomende maandag op Wereldbespaardag deel ik graag de totale besparing met u.
Gerelateerde artikelen