Solvari.nl opnieuw genomineerd als Website van het Jaar

Jordin
Jordin Pellencau
donderdag 17 maart 2022, Geschatte leestijd 1min

UPDATE: de stembussen zijn inmiddels gesloten! Het is niet meer mogelijk om je stem uit te brengen voor Website van het Jaar 2022.

Vorig jaar was Solvari.nl al genomineerd als Website van het Jaar in de categorie ‘Duurzaamheid’. En ook in 2022 slepen we die nominatie binnen. Dankzij enkele aanpassingen aan ons (ver)bouwplatform is het nu namelijk nog eenvoudiger om de juiste vakmensen te vinden voor het verduurzamen van jouw woning!


Blijven bouwen aan het grootste (ver)bouw-platform

Solvari is de onbetwiste marktleider in de Benelux. Sinds onze vorige nominatie voor Website van het Jaar werken we elke dag harder dan ooit om onze ambitie waar te maken: het verduurzamen van 1,5 miljoen woningen tegen 2030 in Nederland en België. Wil jij je woning verder verduurzamen en offertes aanvragen via Solvari? Dankzij deze recente aanpassingen aan ons platform gaat dat sneller en eenvoudiger dan ooit:


1. Duidelijke opvolging

Doe je een offerteaanvraag bij Solvari? Dan kan je die in je persoonlijke ‘Mijn Solvari’- account op de voet volgen. Dankzij die transparante communicatie ben je altijd goed geïnformeerd, van de aanvraag tot en met de uitvoering van je klus.


2. Aanvraagstatus

Zocht je recent een vakman via ons platform? Dan is het nu nog eenvoudiger om de status van je aanvraag door te geven en op te volgen. Wil je dat we verder zoeken naar andere vakmannen? Dan breiden we onze zoektocht uit totdat jij de beste vakman voor je project hebt gevonden.


3. Unieke filterfunctie

Wil je zelf kiezen met hoeveel bedrijven je in contact komt? Of heb je een voorkeur voor een bepaald bedrijf? Dan kan je dit tijdens je aanvraag doorgeven in een unieke filterfunctie. Daardoor kunnen we jou nog beter en persoonlijker bijstaan in je zoektocht naar de juiste vakman! 

Via Solvari kom je makkelijk en snel in contact met geschikte en betrouwbare vakmensen voor jouw woningproject. De aanpassingen aan ons platform van het afgelopen jaar maken dit proces nog eenvoudiger”, benadrukt Coen Verver, mede-directeur van Solvari. “Bovendien vind je op onze website ook gericht advies op maat over woningisolatie, zonnepanelen, warmtepompen, … Zo kan je goed geïnformeerd vakmannen contacteren voor jouw klus!Gerelateerde artikelen