Solvari.nl genomineerd als Website van het Jaar

Evelien
Evelien van Grinsven
dinsdag 28 september 2021, Geschatte leestijd 1min

Solvari.nl is genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie Duurzaamheid. Met deze site wil Solvari een belangrijke bijdrage leveren aan het verduurzamen van 1,5 miljoen woningen in Nederland tegen 2030. “Deze nominatie is de kroon op ons werk van de afgelopen 12,5 jaar”, vertelt Coen Verver, Operationeel Directeur en mede-eigenaar van Solvari.

Wil jij Solvari.nl naar de overwinning loodsen? Je kan je stem uitbrengen van 29 september t/m 17 november 2021 op onze stempagina.


Van info & advies op maat...

Dit jaar viert Solvari zijn 12,5-jarige jubileum. Een periode waarin ons bedrijf zijn schouders zette onder de klimaatdoelstellingen van de EU. En de ambitie van Solvari is anno 2021 groter dan ooit: tegen 2030 willen we de verduurzaming van 1,5 miljoen woningen in Nederland realiseren. Dat begint met informatie en advies op maat. Zo kunnen mensen sinds dit jaar op Solvari.nl in minder dan 2 minuten een digitale woningscan uitvoeren om advies op maat te krijgen. Op deze site vinden mensen ook een karrenvracht aan correcte, up-to-date informatie over onder andere isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, kozijnen en waterontharders.


… naar 1,5 miljoen verduurzaamde woningen tegen 2030

Op Solvari.nl vindt iedereen een passende oplossing voor het verduurzamen van zijn woning. Na het advies op maat brengen we mensen via ons platform eenvoudig en snel in contact met het grootste netwerk aan betrouwbare vakmannen van Nederland. Bovendien houden consumenten zelf de teugels in handen. Zij bepalen met hoeveel specialisten ze in contact willen komen. Zo maken we voor iedereen een persoonlijke, unieke match.

“Op die manier zorgen we ervoor dat woningeigenaren ook écht de stap naar de verduurzaming van hun woning zetten”, benadrukt Coen Verver. “De awareness is er inmiddels bij iedereen wel, maar bij ons gaan de mensen echt aan de slag. Wij verwachten dat er alleen al dit jaar meer dan 50.000 woningen verduurzaamd worden dankzij Solvari.nl.”


Stem Solvari.nl naar de overwinning

Multiscope en Emerce organiseren al meerdere jaren de verkiezing voor Website van het Jaar. Eerdere winnaars waren onder meer Buienradar, Coolblue, Tweakers.net, … Het is ook deze keer het grote publiek dat bepaalt wie de winnaars worden. Je kan tot en met 17 november 2021 je stem uitbrengen op je favoriete sites in maar liefst 37 verschillende categorieën. 

Wint Solvari.nl in de categorie Duurzaamheid én gaat de website met de hoofdprijs aan de haal? Stem onze site naar de overwinning op onze stempagina.


Meer info!

Ontdek alles over deze verkiezing op Websitevhjaar.nl

Breng je stem uit!Gerelateerde artikelen

Hoe realiseert u uw eigen mancave?
vrijdag 23 september 2016

Hoe realiseert u uw eigen mancave?