Uw huis verduurzamen met 250€ korting?

"De energiefactuur blijft maar stijgen!". Denkt u dat ook steeds weer? De afgelopen tien jaar is de stroomfactuur met maar liefst 112% gestegen. Veel Vlamingen willen dan ook wel graag duurzaam wonen, maar weten niet direct waar te beginnen. Daarom hebben wij een rekenhulp voor een persoonlijk bespaaradvies ontwikkeld. Om dat te vieren geven wij aan één van u een mooie korting van 250€ weg!

Hoe wint u die 250€ korting op verduurzaming van uw woning?

Als u gebruik maakt van ons gratis bespaaradvies en vanuit dat advies ook direct uw offerte(s) aanvraagt, maakt u al kans op de 250€ korting. Voorwaarden zijn dat u het werk laat uitvoeren door een door Solvari aanbevolen bedrijf. U stuurt uw getekende offerte naar actie@solvari.com en uit al die inzendingen kiezen wij een winnaar. Doet u dit alstublieft wel uiterlijk op 21 mei. Deze actie geldt op de offerteaanvragen in de periode van 9 april tot en met 7 mei. Daarna heeft u twee weken de tijd de getekende offerte in te sturen. De winnaar krijgt vanzelf bericht van ons en maken we uiteraard bekend op onze actiepagina.


Een gratis bespaaradvies voor een duurzame woning

Het bespaaradvies op maat werkt heel simpel. In 8 klikken ontdekt u precies hoeveel u kunt besparen op uw stroomfactuur en hoe. Het bespaaradvies maakt ook meteen inzichtelijk of u recht heeft op premies. Geef o.a. aan wanneer uw woning gebouwd is, hoeveel vierkante meters uw dak, vloeren en gevel zijn en wat voor dak u heeft. Zodra u alle vragen heeft beantwoord, verschijnt het bedrag dat u jaarlijks kunt overhouden en het bijbehorende premiebedrag.

Verduurzamen met de totaalrenovatiebonus

Het houdt niet op bij de 250€ korting van Solvari! De Vlaamse overheid stimuleert energiebesparing en stelt daarom een totaalrenovatiebonus beschikbaar. Om aanspraak te maken op de totaalrenovatiebonus, moet u binnen 5 jaar investeren in drie of meer energiebesparende maatregelen. U kunt dan kiezen uit:
• dak- of zolderisolatie
• muurisolatie (buitengevel- of spouwmuurisolatie, minimaal 30 m2)
• nieuwe beglazing in ramen en deuren
• vloerisolatie (minimaal 30 m2)
• ventilatiesystemen
• warmtepomp
• zonneboiler

De totaalrenovatiebonus komt bovenop individuele premies die u voor deze ingrepen kunt krijgen. Het minimumbedrag van de totaalrenovatiebonus is 1.250€ en kan oplopen tot 4.750€.

Isolatiepremies in Vlaanderen

Omdat Vlaanderen in 2020 een pak verduurzaamd wil zijn, zijn er voor verschillende ingrepen aan uw huis premies beschikbaar. Houd er rekening mee dat de premies afgebouwd worden. Als u ervan wilt profiteren, moet u er dus op tijd bij zijn. De premies gelden vooral op isolatie en variëren van 6€ premie per m2 tot 15€ per m2. In de blogpost 'Isolatiepremies in Vlaanderen voor 2017' leest u alles over de huidige premies.

Extra winkans?

Wilt u de €250 korting winnen? Stuur dan niet alleen voor 21 mei uw getekende offerte(s) naar actie@solvari.com, maar zet ook een bericht op Facebook. U maakt dan extra kans om te winnen! Deel op uw eigen Facebookprofiel dat u meedoet aan deze actie en tag Solvari België. Een voorbeeld van een bericht dat u kunt delen:
"Ik heb van Solvari België een gratis bespaaradvies gekregen. Doordat ik gratis offertes heb aangevraagd, maak ik nu kans op 250€ korting. Wilt u ook meedoen? Kijk dan op https://www.solvari.be/nl/besparenmetkorting"