Terugblik op 2017: hier zijn we bij Solvari trots op

Lisanne
Lisanne van Schaik
woensdag 20 december 2017, Geschatte leestijd 3min

Inmiddels is het alweer december, de maand van de vaste tradities. 2018 staat voor de deur en het is tijd om de balans op te maken. Solvari heeft in 2017 – zoals het hoort en traditiegetrouw - weer alle eigen records gebroken. Zie hier het afgelopen jaar uitgedrukt in cijfers en hoogtepunten!

• Ten opzichte van 2016 heeft Solvari 28 procent meer mensen geholpen met het vergelijken van offertes
• De consumenten die gebruikmaakten van de gratis service van Solvari beoordelen ons met een 8.4 op Trustpilot
• De populairste dag om offertes te vergelijken was op donderdag 9 maart (de drukstbezochte dag op Solvari.be)
• De populairste klussen van 2017 waren spouwmuurisolatie, zonnepanelen, vloerisolatie en een professioneel alarmsysteem

Bestgelezen blogs van 2017

Een jaar lang hebben we bij Solvari weer met veel plezier blogs en nieuwsberichten geschreven.
Blogposts met informatie over grote en kleine klussen voor je droomhuis, blogposts om je te inspireren en blogposts die je helpen bij het maken van een keuze voor de juiste vakman. We kijken graag met je terug naar de bestgelezen blogs van het afgelopen jaar!


1. Isolatiepremie in Vlaanderen voor 2017
De snelle verduurzaming die Vlaanderen tegen 2020 wil doormaken, uit zich zeer goed in het beleid dat de overheid nu voert. Elk jaar versoberen stapsgewijs de premies voor ingrepen die woningen duurzamer moeten maken. Isolatie is daarvan een uitstekend voorbeeld. Zo behoort de 30% fiscale aftrek die we tot 1 januari 2017 konden bekomen op dakisolatie, voorgoed tot het verleden. Lees de blogpost over de isolatiepremie hier.

2. Zes tips om uw woning te verwarmen én energie te besparen
Naarmate het kouder wordt, slingeren we de verwarming weer aan, houden we de kou graag buiten en maken het binnen warm en gezellig. Maar verwarmen klinkt ook als extra kosten maken. In deze blog delen we 6 tips om uw woning te verwarmen én te besparen. Een win-winsituatie wat ons betreft! Ontdek in de blogpost '6 tips om uw woning te verwamen én energie te besparen' hoe je dit voor elkaar krijgt!

3. Zo kiest u de juiste offerte en professional in 6 stappen
Na een tijd te hebben nagedacht besluit je eindelijk om de werkzaamheden voor je dak te laten uitvoeren. Je neemt contact op met Solvari en wij brengen je in contact met verschillende aanbieders. Je ontvangt hun offertes en dan sta je voor de lastige keuze: hoe kies je de juiste offerte die aansluit bij jouw behoeften? De uiteindelijke beslissing is aan jou, maar het is van belang om rekening te houden met een aantal punten. 

4. Verwarmingsketel vervangen? Vermijd deze blunders
Een makkelijke en efficiënte manier om energie, en dus ook geld, te besparen is het vervangen van je verwarmingsketel, maar dit blijft vakwerk en dus vrij lastig. Blunders zijn dan ook zo gemaakt. In dit blog zet ik veelvoorkomende blunders op een rijtje die je toch beter kunt vermijden als je jouw verwarmingsketel vervangt. In 'verwarmingsketel vervangen? Vermijd deze blunders' lees je er alles over!

5. Zes tips om schimmel te voorkomen
Iedereen heeft er al eens mee te maken gehad: schimmels. Deze kleine soort paddenstoeltjes mogen dan wel belangrijk zijn voor het afbreken van plantaardig materiaal, in uw woning kunnen ze erg vervelend zijn. Maar waar komen deze schimmels zo opeens vandaan en nog belangrijker, wat kunt u er tegen doen? In '6 tips om schimmel te voorkomen' lees je onder andere hoe je schimmels kunt herkennen. Handig!

Nog meer gemak bij Solvari!

Met je goede voornemens begin je normaal in het nieuwe jaar, maar omdat december toch al een feestmaand is, besloten wij om de vernieuwde homepage op 7 december live te zetten. Naast deze nieuwe homepage werken we natuurlijk hard aan mooie, nieuwe ontwikkelingen om jou van nog meer gemak, inspiratie en informatie te voorzien. Op de vernieuwde homepage is het nu nog makkelijker om direct offertes aan te vragen. Kies een klus, vul je postcode in en klik op de groene button om te gaan vergelijken. Zo simpel kan het zijn! Verder kan je nu nog beter op de hoogte blijven van de populairste klussen in huis en het laatste woonnieuws. Ook de laatste woontrends lichten we nog duidelijker voor je uit! 


Vanaf nu om de twee maanden kans op €250 korting. Wanneer win jij?

Midden december werd de eerste winnaar van de isolatieactie bekend. Deze actie was zo’n succes dat we het gewoon vaker doen! In januari maken we onze nieuwe winactie bekend! We kunnen wél alvast verklappen dat het niet om isolatie gaat. We waren in ieder geval erg blij dat we deze winnaar in Meerhout konden verblijden. Vind je ons al leuk op Facebook en volg je ons al op InstagramPinterest en Twitter? Dan weet je zeker dat je niets over de nieuwe winactie mist!

Accountmanager Lesley samen met winnaar Eddy HoffgenGerelateerde artikelen

Isoleer uw woning met 250€ korting!
woensdag 04 oktober 2017

Isoleer uw woning met 250€ korting!

Vind uw perfecte behang met deze 3 tips
dinsdag 11 augustus 2015

Vind uw perfecte behang met deze 3 tips