Solvari neemt klusnetwerk Buldit over

Evelien
Evelien van Grinsven
maandag 01 februari 2021, Geschatte leestijd 2min

Solvari heeft het Belgische klusnetwerk Buldit overgenomen. Dankzij deze overname kunnen we je met nóg meer vakbedrijven uit Nederland en België in contact brengen. Zij helpen je graag verder met het verduurzamen of verbouwen van je woning.

Nu Solvari en Buldit samengaan kunnen we je nog beter van dienst zijn. Buldit heeft met ruim 300 websites een groot online netwerk, waar je terecht kan met al je vragen over klussen in en rond het huis.

Solvari & Buldit

'De aanwezige expertise en een maandelijks bereik van 2 miljoen consumenten zijn een goede aanvulling op ons huidige platform', aldus Dennis van den Bos, algemeen directeur en oprichter van Solvari. Anno 2021 maken we dagelijks ruim 1.000 matches tussen woningeigenaren en professionals, veelal op het gebied van het verduurzamen van de woning. 

Meer dan 20.000 professionals

Buldit blijft binnen België opereren in de huidige vorm, waarbij goede online content het speerpunt is. Bezoekers van de websites binnen het netwerk kunnen voortaan via het systeem van Solvari offertes aanvragen en profiteren van het aanbod van van meer dan 20.000 professionals. ‘Naast onze reguliere groei in 2021 zetten wij met deze acquisitie een mooie stap', zegt Van den Bos. 'Het is niet uitgesloten dat op termijn nog meer overnames volgen om ons bereik verder te vergroten en onze dienstverlening te verbeteren.’ 

Duurzame matchmaker

Solvari heeft zich als doel gesteld om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van 1,5 miljoen woningen, om daarmee de klimaatdoelstellingen van 2030 te realiseren. Van den Bos: 'Het blijft lastig om de juiste vakmensen met beschikbaarheid voor een specifieke klus te vinden. Solvari biedt ondersteuning gedurende elke fase van het bouwtraject, ook nadat wij een match tussen een consument en de juiste professional tot stand hebben gebracht.' 

Vind de juiste vakman!

Om de mogelijkheden van diverse projecten, zoals de installatie van zonnepanelen, isolatie en volledige woningrenovaties inzichtelijk te maken, biedt Solvari - naast de mogelijkheid om offertes te vergelijken - ook reviews van de aangesloten bedrijven en online informatie in de vorm van how-to content en verschillende adviestools. 

Bij het ‘matchen’ van huiseigenaren met vakbedrijven kan Solvari rekening houden met prijs, beschikbaarheid, garantie en locatie, maar ook met reviews die een vakman heeft ontvangen, het aantal jaren dat hij actief is en het aantal klanten dat hij reeds heeft geholpen. Op die manier heb je de specifieke voorwaarden waarop je selectie is gebaseerd zoveel mogelijk zelf in de hand. Je hebt binnen no-time de geschikte professional voor je klus gevonden!

Zelf ervaren wat Solvari voor je kan betekenen? » Bekijk populaire projecten

We're hiring!

Wil jij bijdragen aan het verduurzamen van miljoenen woningen en onderdeel worden van Solvari? We zoeken nog mensen die ons superteam komen versterken!
» Bekijk openstaande vacaturesGerelateerde artikelen

Nog meer gemak bij Solvari!
donderdag 07 december 2017

Nog meer gemak bij Solvari!

Maak van je rommelzolder een leefruimte
woensdag 25 oktober 2017

Maak van je rommelzolder een leefruimte