Profiteer direct van de eerste zonnestralen met zonnepanelen! Bereken uw persoonlijke besparing.

Solvari
Solvari Blog
donderdag 30 maart 2017, Geschatte leestijd 1min

Steeds meer Vlamingen kiezen ervoor om zonnepanelen aan te schaffen, zeker nu bekend is dat de stroomfacturen 112% gestegen zijn in de afgelopen 10 jaar! Aangezien de aanschaf van zonnepanelen een flinke investering is, snap ik dat u eerst graag wilt inzien wat u ook daadwerkelijk kunt besparen. Daar hebben wij bij Solvari iets op bedacht!

Rekenhulp voor bespaaradvies met zonnepanelen

Voordat u gaat investeren in zonnepanelen zult u zich waarschijnlijk meer verdiepen in de werking, voordelen en de installatie van zonnepanelen. Om u een handje te helpen bij het berekenen van één van de grootste voordelen van zonnepanelen, een fikse geldbesparing én jarenlang gratis zonne-energie, hebben wij de rekenhulp voor u ontwikkeld. Met deze rekenhulp kunt u binnen een handomdraai uw persoonlijke besparing met zonnepanelen berekenen! Ik leg u graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Hoeveel kunt u besparen met zonnepanelen?

De rekenhulp voor het besparen met zonnepanelen werkt vrij simpel. Na het beantwoorden van 4 korte vragen heeft u direct uw persoonlijke besparing met zonnepanelen inzichtelijk! Allereerst wordt er gevraagd naar wat u per maand aan elektriciteit betaalt. Aan de hand van het bedrag dat u instelt, wordt automatisch het aantal verbruikte kwh per jaar voor u berekend. Super handig!

Vervolgens is het natuurlijk van belang wat voor een dak u heeft, is deze hellend of plat? Een plat dak kan vele voordelen bieden omdat de zon van alle kanten het dak belicht en de zonnepanelen in de juiste zonhoek kunnen worden geplaatst. Extra rendement met zonnepanelen dus!

Als u een hellend dak heeft dan maakt de ligging van uw dak een groot verschil. Dit heeft dan ook meteen met de vervolgvragen te maken: welke ligging heeft uw dak en hoeveel schaduw vangt uw dak? Een hellend dak op het zuiden levert het meeste rendement op. Uiteraard betekent dit niet dat wanneer uw dak een andere ligging heeft dit geen rendement oplevert. Met zonnepanelen bespaart u altijd enorm op uw energiefactuur, ongeacht of de zon schijnt en welke ligging uw dak heeft!

Wanneer u deze vragen beantwoord heeft, krijgt u direct uw persoonlijke advies en besparing met zonnepanelen te zien. Nieuwsgierig geworden naar wat u kunt besparen met zonnepanelen? Klik dan snel op onderstaande afbeelding en bereken uw besparing!

Bereken uw persoonlijke besparing met zonnepanelen!Gerelateerde artikelen