Op date in uw eigen huis

Lenneke
Lenneke Manschot
donderdag 11 februari 2016, Geschatte leestijd 2min

De dag dat we elkaar extra lief moeten vinden en dat we bloemen, kaarten of chocola cadeau moeten doen staat alweer voor de deur. De één vindt het vreselijk - zoals ik - en de ander wordt er helemaal warm van.

Of u nou blij wordt van Valentijnsdag of niet, we delen ideeën met u voor een heel fijn avondje in uw eigen huis. Hoe maakt u zo’n date in uw eigen huis speciaal? Ik ga het op een rijtje zetten voor u.

Huur een thuiskok in

Als u allebei geen zin heeft om in de keuken te staan, geen maaltijd wil laten thuisbezorgen én niet staat te springen om tussen veel te veel stelletjes in een restaurant te zitten, dan kunt u kiezen voor een thuiskok. Zo eentje die u dus echt heerlijke gerechten voorschotelt en heel de avond bedient. Aangezien liefde door de maag gaat, staat deze date met stip op nummer één. (Trouwens, best een prima idee om de service van Solvari mee uit te breiden: de thuiskok!)

Spa in eigen huis

Natuurlijk heb ik het dan niet over een merk bronwater. U hoeft niet meteen een Finse sauna in uw huis te laten bouwen (het liefst wel natuurlijk) om u een avondje in de spa te wanen. Met wat heerlijke douchespullen, knap gezelschap, de douche zelf is ook wel handig en een goed temperatuurtje bent u al een heel eind op weg.

”Netflix and chill”

Ein-de-lijk heeft u tijd voor een avond op de bank met uw geliefde (al dan niet uw kat/hond/warme deken). Slinger die serie of film maar aan! Heeft u nog geen Netflix? Dat is best een geluk, want u kunt gewoon een maand gratis kijken. Prima bespaartip, als u het mij vraagt. (Tip: ga niet weer voor The Notebook, Dirty Dancing of The Titanic.)

Weer verliefd op uw woning

Vindt u al het bovenstaande veel te klef, bent u meer van de praktische verrassingen of heeft u om een andere reden geen zin in een date in uw eigen huis? Dan heeft u eigenlijk twee opties: u doet alsof Valentijnsdag helemaal niet bestaat en ontwijkt het onderwerp vakkundig óf u zorgt ervoor dat het huis tiptop in orde is. In het eerste geval wens ik u heel veel succes. In het tweede geval vraagt u natuurlijk Solvari gewoon om hulp. Zorgen wij dat er een knappe specialist naar u toekomt voor bijvoorbeeld het schilderwerk, renoveren van uw badkamer voor die heerlijke sauna of welke andere klus u ook maar kunt bedenken! ;-)

Mocht u trouwens van plan zijn om als verrassing een klus uit te laten voeren die iets aan het uiterlijk van uw woning verandert, probeer dan wel heel goed uit te vissen of het wel in de smaak gaat vallen. Een muur paars laten schilderen terwijl het rood had moeten zijn, kan best voor een echtelijke ruzie zorgen… teken daarom uit voorzorg ook een heel groot hart op de muur voordat de schilderklus is uitgevoerd. Gewoon, ‘just in case’.

Romantische cadeautjes

In het geval dat je zelf aan de knutsel wil voor het perfecte en persoonlijke cadeau: er staan wat toffe DIY's op Pinterest!Gerelateerde artikelen

5 voordelen van een nieuwe cv-ketel
donderdag 13 februari 2020

5 voordelen van een nieuwe cv-ketel

Energie besparen: zo simpel is dat
vrijdag 02 oktober 2015

Energie besparen: zo simpel is dat