Nog meer gemak bij Solvari!

Johan
Johan Hazenbroek
donderdag 07 december 2017, Geschatte leestijd 1min

Achter de schermen - en inmiddels ook op de schermen - zijn we druk bezig met een nieuwe uitstraling van Solvari. Inmiddels hebben we een vernieuwde homepage en een nieuw logo en daar vertellen we je graag meer over!

Normaal begin je in een nieuw jaar met goede voornemens, maar bij Solvari doen we dat graag even anders. En omdat december een feestmaand is, besloten wij daar een feestje aan toe te voegen! Naast ons nieuwe jasje werken we uiteraard hard aan mooie, nieuwe ontwikkelingen om jou van nog meer gemak, inspiratie en informatie te voorzien.


Op onze vernieuwde Solvari.be homepage is het nu nog makkelijker om direct offertes aan te vragen. Selecteer je klus, vul je postcode in en klik op de groene button om te gaan vergelijken. Zo simpel kan 't zijn! Verder houden we je op hoogte van de populairste klussen in huis, het laatste woonnieuws én onze winacties. Ook de laatste woontrends lichten we nog duidelijker voor je uit!

Je verbeterde, persoonlijke account bij Solvari.nl

We hebben ook de persoonlijke accounts - mijn Solvari - verbeterd! Daar kan je nu je offerteaanvragen op de voet volgen. Je kan precies zien met welke bedrijven we je in contact hebben gebracht en wat hun gemiddelde score is vanuit beoordelingen die consumenten hebben geschreven. Houd simpel bij wie contact met je opgenomen heeft via de tijdlijn bovenaan je account. Zo heb je alles inzichtelijk! En wil je gemakkelijk met een bedrijf communiceren? Stuur ze dan een berichtje via 'Mijn berichten'. Inloggen in je account kan nog steeds bovenaan de website via de button 'Inloggen'. Op je mobiel kan je ook eenvoudig inloggen als je linksboven naar het menu gaat. De vijfde optie is 'Inloggen'.

Heb je feedback voor ons of werkt iets niet? Laat het ons dan gerust weten! Chat met ons via het chatvenster linksonder in je scherm of door contact met ons op te nemen via het daarvoor bestemde formulier. Maar ondanks al deze veranderingen staan we nog steeds voor het gemak dat je van ons gewend bent. Je kan nog steeds gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor klussen bij specialisten in jouw regio en we zijn nu nóg blijer jou zo goed mogelijk te helpen!


Nog meer reden voor feest!

Bij Solvari maak je nog steeds kans op 250 € korting als je isolatiewerken uit laat voeren door een bedrijf dat je vond via ons. Stuur je getekende offerte naar actie@solvari.be en wie weet staan wij binnenkort bij jou voor de deur met een vette cheque!Gerelateerde artikelen

Op date in uw eigen huis
donderdag 11 februari 2016

Op date in uw eigen huis

Nog meer gemak bij Solvari!
donderdag 07 december 2017

Nog meer gemak bij Solvari!