Nieuw bij Solvari: rekenhulp voor uw persoonlijk bespaaradvies. In een paar klikken uw besparing inzichtelijk!

Solvari
Solvari Blog
maandag 27 maart 2017, Geschatte leestijd 2min

Onze energierekening bevat een groot deel van onze vaste lasten. Veel mensen willen deze kosten graag verlagen, maar hebben geen idee waar zij moeten beginnen. Daarom hebben wij de rekenhulp in het leven geroepen: binnen een paar klikken weet u wat u kunt besparen en hoe! Zo kunt u al snel honderden euro's per jaar besparen.

Waar u kunt beginnen met energie besparen

Veel mensen willen energie besparen, maar weten niet waar zij het beste kunnen beginnen. Uiteraard kunt u natuurlijk al rekening houden met kleine dingen zoals de lampen uitdoen wanneer u weg bent, de verwarming niet aanlaten als u gaat slapen of de deur uit gaat en de televisie en andere apparatuur uitschakelen in plaats van stand-by zetten. Heerlijk! Euro's besparen op deze simpele manier, maar er is meer!

Bespaaradvies: advies op maat en zie hoe u bespaart

De rekenhulp voor het bespaaradvies werkt heel simpel. Na het invullen van 8 korte vragen weet u precies wat u kunt besparen en hoe. Daarnaast wordt er ook automatisch inzichtelijk gemaakt of u recht heeft op premie, voor welke producten en hoeveel premie u kunt ontvangen! 

Allereerst wordt u gevraagd wat het oppervlakte van uw dak, vloer en uw gevel is. Mocht u niet zeker zijn over het totale oppervlak, dan kunt u ook een schatting invullen. Belangrijk om te weten is dat de besparing en de premie berekend worden op basis van deze schatting, dus dat de echte besparing wat kan afwijken. Vaak vindt u de oppervlakte van uw dak, vloer en gevel ook terug in de huur/koopovereenkomst van uw woning!

Vervolgens kunt u aangeven of uw woning voor of na 1950 gebouwd is en of uw een hellend of plat dak heeft. Verder wordt er een tweetal vragen over isolatie gesteld. Weet u niet of uw woning geïsoleerd is? Dan kunt u simpelweg op "Weet ik niet" klikken. De daarop volgende vragen zijn algemene besparingsvragen en wanneer u vervolgens op de oranje button klikt, verschijnt u persoonlijk besparingsadvies én de premie die u kunt ontvangen! Wilt u graag in contact komen met specialisten om diverse klussen te laten uitvoeren? Vink dan de producten aan waarin u geïnteresseerd bent, vul uw gegevens in en wij brengen u gratis in contact met de beste Vlaamse vakmannen!

Rekenhulp persoonlijk bespaaradvies

Klik op de afbeelding en kom achter uw persoonlijk bespaaradvies!

Premies plukken in 2017

In 2017 heeft de Vlaamse overheid verschillende premies beschikbaar gesteld om de verduurzaming in Vlaanderen te stimuleren. Zo zijn er losse premies voor verschillende producten beschikbaar, maar bestaat er ook een totaalrenovatiebonus. Wanneer u minimaal drie energiebesparende maatregelen laat uitvoeren kunt u al €1.250 aan bonus ontvangen! Zo kunt u nog voordeliger op uw energie besparen. Via uw netbeheerder kunt u de premie krijgen, bewaar de factuur van de uitgevoerde klussen daarom goed!

Tip: komt u ook in aanmerking voor de totaalrenovatiebonus? Lees hier meer over de premies.

Meer lezen over besparen?

Wilt u, nadat u uw persoonlijke bespaaradvies heeft ontvangen, graag nog meer lezen over besparen? Wij hebben talloze blogs geschreven met veel informatie over hoe u kunt besparen. Zo leggen wij u graag uit hoe u het beste kunt BENoveren, dit is beter renoveren dan gebruikelijk is en wat u hiermee bespaart. Ook hebben wij de isolatiepremies in 2017 voor u op een rij gezet en geven wij u tips hoe u nooit meer een te hoge energierekening zult hebben! Benieuwd hoe u harde besparingen kunt treffen met zacht water en zo uw energiekosten omlaag brengt? Lees dan gauw ons blog over waterverzachters!

Bereken uw persoonlijk bespaaradvies met onze rekenhulp! »