Met weinig geld uw meubels omtoveren

Lenneke
Lenneke Manschot
vrijdag 22 april 2016, Geschatte leestijd 1min

Met weinig geld uw huis inrichten of van een kruk een bank maken? Uw wasmand omtoveren tot bijzettafel? Ja! Ik ben fan. En ik laat u zien hoe u het allemaal doet. Kijkt u mee?

Persoonlijk houd ik er niet van heel dure meubels te kopen. Ik ben ze waarschijnlijk na een jaar of twee weer zat en ik vind het dan zonde van het geld. Daarnaast vind ik het gewoon een prestatie van jewelste om mijn huis in te richten voor weinig. (Net zoals dat ik vet trots ben als ik een supertof shirt heb gescoord voor een paar euro en iedereen dan denkt dat het een hartstikke duur kledingstuk is. Iets met elke gek en een gebrek… tja.)

Dit is dan ook precies waarom ik fan ben van 'hacks'. Zo zijn er bijvoorbeeld 'life hacks', maar ook van de meubelhacks word ik helemaal wild. Het zijn van die supersimpele trucjes om uw leven net wat makkelijker te maken. Past helemaal in mijn straatje, want ik vraag me al mijn hele leven af waarom mensen vaak dingen moeilijker maken dan ze zijn. In ieder geval, ik wil nu graag wat meubelhacks met u delen. Want waarom zouden we al die meubels van bijvoorbeeld de Zweedse meubelgigant laten hoe ze zijn als u er iets heel speciaals van kunt maken? Om u te inspireren heb ik heel wat beeldmateriaal verzameld op Pinterest! Kijkt u mee?

Mocht u meer aan uw huis willen veranderen dan alleen wat meubels en decoratie en wilt u dit doen op een budget? Dat kan. Door via Solvari offertes aan te vragen kunt je tot wel 40 procent besparen op uw factuur. Oh, en mocht u uw huis willen laten isoleren, dan is het nu het moment. Veel isolatiebedrijven geven nu namelijk kortingen en zijn veel minder druk dan in de winter!