Met deze simpele ingrepen geef je je woning een nieuw uiterlijk

Solvari
Solvari Blog
donderdag 10 september 2020, Geschatte leestijd 1min

Soms begint het uiterlijk van je woning te vervelen en ben je toe aan iets nieuws. Wil je het uiterlijk van je woning veranderen, zonder gelijk heel je huis te verbouwen? Hieronder vind je dé tips die je nodig hebt om je woning een nieuw uiterlijk te geven met een aantal simpele ingrepen.

Kies voor een nieuwe vloer

Met een nieuwe vloer geef je je woning een nieuwe uitstraling. Afhankelijk van het materiaal en de kleur geef je je woning een moderne of klassieke stijl. Er zijn veel mogelijkheden, waaronder parket, kunststof laminaat en vloerbedekking. Het is mogelijk om bepaalde vloersoorten zelf te leggen, maar het is makkelijker om dit te laten doen. Ook weet je op die manier zeker dat het goed wordt gedaan.

Meer informatie over vloeren

Gevelrenovatie

Ben je niet blij met de buitenkant van je woning? Ook hier kun je iets aan doen. Met gevelrenovatie sla je namelijk twee vliegen in één klap. Je geeft de buitenkant van je woning een nieuw uiterlijk en tegelijkertijd zorg je dat je kwaliteit weer bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Meer informatie over gevelrenovatie

Nieuwe ramen en deuren

Ook met nieuwe ramen en deuren kun je je woning een nieuw en verzorgd uiterlijk geven. Met kunststof of aluminium ramen geef je je woning een strak uiterlijk, terwijl je je woning juist een klassieke uitstraling kan geven met houten ramen. Nieuwe ramen werken ook isolerend, vooral als je ze combineert met HR++ glas.

Meer informatie over ramen en deuren

Dit zijn de beste woningverbeteringen waarmee je je woning een nieuw uiterlijk geeft. Ben je benieuwd hoe je offertes kunt vergelijken? Je leest het hier.Gerelateerde artikelen