Isoleer uw woning met 250€ korting!

Lenneke
Lenneke Manschot
woensdag 04 oktober 2017, Geschatte leestijd 2min

Het najaar is begonnen en de koude staat voor de deur. Gelukkig hoeft u de koude niet binnen te laten. U kunt namelijk uw woning goed isoleren en zo altijd een ideale temperatuur in huis hebben. Het beste nieuws daaraan is dat u flink bespaart op de energiefactuur én dat Solvari aan één van u 250€ korting geeft! Meedoen is simpel (en misschien zelfs belangrijker dan winnen, want u houdt hoe dan ook honderden euro's in uw zak): vraag offertes aan, ga met een bedrijf dat u vond via Solvari in zee en stuur uw getekende offerte voor 1 december 2017 naar actie@solvari.be. Op 15 december hoort u dan of u gewonnen heeft.

Waarom 250€ korting op woningisolatie?

Verduurzaming is nodig. Niet alleen voor het milieu is dit aan te raden, maar ook voor uw portemonnee. Door uw spouwmuren, vloer en/of dak te isoleren, begint u direct te besparen op de energiefactuur. Wij willen graag iedere Vlaming aanmoedigen hier meteen een begin mee te maken, want dan houdt u deze winter al de eerste honderden euro's in uw zak. Daarnaast bouwen de premies volgend jaar af en maakt u nu kans op 250€ korting via Solvari.

Isolatie nu bijna gratis dankzij premies en de korting

Het isoleren van uw woning is nu eigenlijk bijna gratis. Dankzij de hoge premies (die volgend jaar afbouwen) én de mogelijke korting is het isoleren van de woning nu interessanter dan ooit. Op spouwmuur-, dak- en vloerisolatie krijgt u momenteel 6€ premie per geïsoleerde vierkante meter. Kiest u ervoor alle drie de isolatievormen uit te laten voeren, dan komt u ook nog eens in aanmerking voor de totaalrenovatiebonus. Dit is een extra premiebedrag dat u bovenop de individuele premies krijgt. Isoleer dit jaar nog, want dan profiteert u van de hoogst mogelijke premies en bonus.

Waarom de woning isoleren?

De voordelen van isolatie onderschatten huiseigenaren flink. Uit onderzoek blijkt dat 60 tot 70 procent van de huiseigenaren de opbrengsten van isolatie te laag inschat. Toch is een groot deel van de ondervraagden, de helft, geïnteresseerd in maatregelen die energie besparen. En wat is er dan interessanter dan isolatie?

Voordelen van isolatie op een rijtje

• Meer comfort in huis (geen tocht, geen vocht, geen last van geluiden van buitenaf)
• Uw woning blijft in de winter warm en in de zomer koel
• Goed voor het milieu en u bespaart flink op de energiefactuur

Korting isolatie

Spouwmuurisolatie

Een gemiddelde woning verliest elk jaar 500€ als de spouwmuren niet geïsoleerd zijn. Als u de spouwmuren laat isoleren, verdient u de investering in drie jaar terug. Het rendement is vergelijkbaar met 11 procent rente op een spaarrekening.

Vloerisolatie

Vloerisolatie levert elk jaar 250€ op. Daarnaast voelt u geen tocht meer over de vloer en heeft u ook geen last (meer) van vocht uit de kruipruimte. Het rendement? Vergelijkbaar met 7 procent rente op een spaarrekening.

Dakisolatie

Het isoleren van uw dak levert honderden euro's op en een verbeterd wooncomfort. Het rendement is vergelijkbaar met 8 procent rente op een spaarrekening.

Zo maakt u kans op 250€ korting op isolatie!

U maakt kans op 250€ korting op isolatie als u uw spouwmuren, dak en/of vloer laat isoleren via Solvari. Dit betekent dat u de maatregel daadwerkelijk uit laat voeren door een bedrijf waarmee u door Solvari in contact bent gebracht. Vanaf het moment dat u de getekende offerte instuurt naar actie@solvari.be, doet u automatisch mee aan deze winactie!

Belangrijke data op een rijtje

Uw interesse gewekt? Houd dan rekening met de volgende data als u kans wil maken op de 250€ korting:
• laatste aanvraagdatum voor offertes: 17 november 20 november 2017
• laatste inzenddatum voor getekende isolatie-offertes: 1 december 2017
• bekendmaking winnaar van 250€ korting: 15 december 2017

Bekijk de actiepagina » Vraag direct uw offertes aan! »Gerelateerde artikelen

Geruchten over zonnepanelen ontkracht
vrijdag 27 januari 2017

Geruchten over zonnepanelen ontkracht

Wonen in een kasteel? Het kan!
donderdag 23 februari 2017

Wonen in een kasteel? Het kan!

Hoe milieuvriendelijk zijn zonnepanelen?
donderdag 13 augustus 2020

Hoe milieuvriendelijk zijn zonnepanelen?